06 May 2015

Tallinkis töötavad vargad

Käisin kruiisil, unustasin Tallinna jõudmise päeva hommikul hinnalised ehted kajutisse aknalauale, kui pärastlõunal helistasin ja palusin ehted tagastada, öeldi mulle süüdimatult, et "neid ei leitud". Tallinki infotelefoni noormees lisas veel juurde, et "üldiselt meil kadunud asjad jäävadki kadunuteks".

Et ahah. Siis mismoodi. Ja kas päris tõsiselt, ollaksegi sama ülbed kui reformierakondlased valitsuses? Ok, ma saaks aru, kui ma oleks laeval läbustanud ja laaberdanud ja selle käigus oma ehted ära kaotanud kuskile baari- või pubi põrandale. Ei, ma olin viisakas, me olime lastega ja alkoholi ei tarbinud praktiliselt üldse. Läksin õhtul magama, panin ehted kenasti aknalauale ja hommikul kiirustades unustasin need kaasa võtta. 

Ma korra isegi mõtlesin, et teen Tallinki töötajatele liiga. Kuni käisin politseis avaldust tegemas ja kuulsin lugusid, kuidas Tallinki töötajad lausa teineteise tagant varastavad. Et kui paned oma kajutis kulla ja ehted nähtavale kohale siis on teisel töötajal täielik õigus need omastada. Või siis panin googli otsingusse "tallink vargad" ja saad teada, et sealt vallandatakse vargaid lausa kümnete kaupa. Ei, enam mulle ei tundu, et ma teen Tallinkile liiga. 

Ja kui loed, et " laevafirma hoiab teadlikult teenindava personali palga madalal, sest „palgalisa" tuleb ju muud moodi" siis hakkad isegi aru saama, et sinu hinnalised ehted said ka ilmselt 5. teki kajutikoristajale palgalisaks.

2 comments:

Anonymous said...

Ega siis üks noor riigikogulane seal muidu mobiiltelefoni müüki ei pannud, ju see ka oli kelleltki võetud. Täpseid üksikasju hetkel ei mäleta, aga sellest kirjutati üsna hiljuti palju.

mama de montagne said...

Eh, ma olekski soovitanud nii politseisse minna. Aga kindlasti soovitaks kirjutada ka klienditeenindusse, sest siis jääb neile märk maha. Ja nad PEAVAD sellega ära tegelema. Päris huvitav oleks saada ka vastust. Imeline oleks, kui vastanud noormehe nimi oleks ka ära mainitud, koos kuupäeva jne jne jne kahuti nr jne. Ja juba on väga hea, et sa meile kõigile kirjutad, see lisab omakorda otsingule väärtust! See "tallink vargad" noh.