24 March 2016

Teised ees, mina ka-mina ka!

1) Millised on su lemmikjalanõud? 

Ilusad kingad, soovitavalt kõrge kontsaga.
Mul olid ühed väga lahedad kingad, mis ma kandsin ribadeks ja natuke pealegi. Nad lihtsalt teenisid nii palju komplimenet ja olid ülimugavad jalas. Sellest ajast peale olen Tamarise fänn, kuigi ma pole enam midagi nii ilusat nende valikus näinud.

2) Mis on su veider komme? 

Mul on hulgaliselt erinevaid veidrusi. Siin mõned neist. Ma ei taha, et keegi teine esimesena minuostetud uut ajakirja loeb. Ma jätan oma asju kodus igale poole laiali aga kui keegi teine seda teeb siis pean pika loengu ja käsin KOHE ära koristada. Ma loendan pesuesemeid, kui ma nädalavahetusel neid sorteerin ja masinasse panen. Ma jõin aastaid kohvi sõbranna kingitud kollasest tassist, eelmine nädalavahetus ma viskasin selle katki ja selle nädalavahetuse eel on mul täielik paanika, millest ma kohvi nüüd joon? Kui ma lähen magama, sätin end kõigepealt vasakule küljele ja siis keeran ennast kolm korda ja alles siis jään magama. Mulle ei meeldi 13 - ma ei tõuse kunagi üles, kui kell näitab näiteks 7.13, ma ei jäta TV volume nuppu 13 peale, ühesõnaga väldin nr. 13 kui vähegi saan. Ma pesen ülitihti käsi, alati kui poes käin, kui väljast tulen, kohe hommikul kui vannituppa lähen, kui süüa teen ja olen ühe toiduainega lõpetanud, jne jne. Ma pole ära õppinud noa ja kahvliga söömist, siiamaani lõikan nii, et nuga paremas käes ja siis kärmelt vahetan noa ja kahvli käes ära, sest ma ei oska vasakus käes kahvliga süüa.

3) Mis on veider söögikombinatsioon, mis tundub imelik, aga sulle ikkagi maitseb?

See on ka minu veidrus, et ma ei söö veidraid asju või kombinatsioone :) Keeldusin näiteks pikka aega sushit söömast, sest toore kala söömine tundus mulle ülimalt veider ja arusaamatu. Ei, ma ei söö mitte midagi imelikku ega veidrat.

4) Kas sul on mõni veider komme või oskus, mida sa oma kehaga teed?

Keeran keelt rulli? Kas see loeb?

5) Kellega ja mida sa viimati rääkisid Facebookis/sõnumites? 

Sõbrannaga. Sellest, et tema läheb ühele elumuutvale koolitusele ja mina lähen ka ühele elumuutvale seminarile.

6) Mida sa teed, kui sa oled närvis/ärevil?

Räägin kõva häälega iseendaga.

7) Mis on su lemmiklõhn?

Armani Sensi! Kallis Armani kombinaat, palun hakake seda uuesti tootma!

8) Mida sa tahaksid teha oma elus?

Ma tahaks mõnda aega õnnelik ja armastatud olla.

9) Lemmikäpp?

Shazam.

10) Mis laul sind alati kaasa laulma paneb? (ei pea olema lemmiklaul)

Eile just laulsin autos jonnivale lapsele kõva häälega ja valesti raadiost tulevale Allanah Mylesi Blue Velvetile kaasa. Aga muidu on üks ülilahe lugu Paradoksi Ära möödu must lähedalt. Ja no kõik Dima lood ka muidugi on mul suht peas.

12)  Lemmik inspireeriv ütlus või mõttetera

Kõik läheb mööda. (mina ise)



2 comments:

Anonymous said...

Hah, ma arvasin, et olen ainuke, kes seda noa ja kahvli vahetust harrastab :) Ma polegi üksi!

Liis said...

aga kas Sa oled vasakukäeline või paremakäeline?
ma näiteks kooki koogikahvliga söön parema käega, sest olen paremakäeline, aga vasakukäelisele see on täielik ulme, temal peab koogikahvel olema vasakus käes (mis minu jaoks on omakorda enam-vähem võimatu). :p

also - mis toimub? :)