31 May 2007

Vallalise naise valikud

Single-staatuses nagu ma olen, tuleb ikka kätt pulsil ja olukorral silma peal hoida, et teada saada, kuidas on seis ja trendid meestebörsil. Nii ma jälgisingi põnevusest läikivate silmadega saadet „Maamees otsib naist“.

Enamuse maameeste nõudmiste sõelast kukkusin ma kolinal läbi – ma ei ole piisavalt pikka kasvu, vanust on tiba palju, mul on tütar ja eelnev (abi)elu, olen blond ja kardan loomi.

Aga minul on maameeste kohta ainult head kosta. Peeter on täitsa nunnu. Arto lubas oma naisele pannkooke küpsetada ja tal on väga lahe ema, Tarmo lubas mitte kunagi oma naist petta, Arvi mängib akordionit ja armastab tantsida, Peedo on sama ilus kui d'Artagnan, Kuldar lepib naise eelnevate lastega, Koidul on laudas hirmarmas notsu, Silver nägi töötunkedes väga sexy välja.

Maal ma muidugi elada ei tahaks – ei ole minu elukeskkond. Aga sealne rahu ja eluterve hoiak jätsid mulle küll sügava mulje. Mehed olid siirad ja armsad. Just midagi sellist, millest linnainimestel puudu on. Elu on tegelt lihtne.

Lõpetuseks tsiteerin maamees Koidu kirjutatud luuletuse viimaseid ridu:

Varsti tuleb suvi
Ja kõigil tekib minu vastu huvi.

Igavesti Teie,
Blond

1 comment:

Jànus Robert said...

Lugedes su blogi julgen sul siiski linnameestega proovida ;)