07 February 2020

...until morning

Iga naine ihkab kuulda komplimente ja saada vihjeid selle kohta, et ta on ahvatlev. Kellel siis poleks vaja väikest enesekindluse boost'i?  Või siis olen mina üksi see egomaniakk, kes neid asju kuulda tahab, et ennast ilusa ja enesekindlamana tunda :)

Komplimentide saamise vallas on mul viimastel aastatel olnud pisut vajakajäämisi. Eksisteerivad ka variandid, et ma pole mulle öeldut uskunud või isegi mitte tähele pannud. Ma vahel teen nii. Võtan kuulda ainult neid asju, mida ma täpselt kuulda tahan.

Hetkel on mul seoses keskeakriisiga käsil väike eneseremont. Või ma ei teagi kuidas seda järjekordset algatust nimetada. Eks minunigi on jõudnud arusaamine, et aeg ei ole enam nii suur sõber kui vanasti. Ja lihtsalt millegi ootamine ei ole enam väga mõttekas tegevus. Tahan oma olemasolevat elu paremini elada.

Ehk siit me jõuame põhjuseni, miks ma kasutan Tinderit... :D

Üks kena välimusega (see fakt on ülioluline)  mees kirjutas mulle nii kenasti, eelnevalt ette ja taha vabandades, et tegemist ei ole perverdiga aga esimesest minutist peale, kui ta mu pilte nägi, oli tema ainus mõte "sex until morning". (ausõna, mul on seal täiesti tavalised pildid, üks kodudressides, üks kleidiga, ei mingit duckface'i ega meelat kiisumiisut). Ohsapoiss, milline boost :)  Ma küll unmatchin mehed suht kiiresti alati ära ja kohtumisteni asi kunagi ei jõua. Ma tahan lihtsalt kuulda ilusaid asju ja komplimente. 

Selline väike alatu, aga enesehinnangut raviv, salahobi...

1 comment:

Manjana said...

tark mees, teab kuidas erinevatele naistele läheneda. tibile polegi mõtet "sex hommikuni" teksti saata, ta blokiks mehe kohe ära, kuigi too väitis, et polegi pervar :P samas oleks sind jälle raske võluda lihtlabase välimuse kiitmisega.

jah, ma olen see naine, kes hakkab otse mehele näkku naerma, kui ta liiga kulunud pickup-lauset kasutab, kuid osav flirt mulle meeldib.