02 February 2014

Sünnipäevasekeldused



Meie pisiprints sai 1-aastaseks. Ja seda ülitähtsat sündmust tähistasime me kolme peoga. Kõige pikema ja vaesema kuu lõpus kolm sünnipäevapidu :)  Aga ma ei hädalda,  vaid hoopis leiutan ja nuputan ja võtsime kõik külalised suurima rõõmuga vastu. Tänaseks õhtuks on kõik peod edukalt möödas ja ma tunnen, et mul on väsimusest juhe koos. Juhe oli nii koos, et panime õhtul lapse vanni ja siis tuttu ja siis ma tund aega imestasin, miks vaene beebi nutab ja magama ei taha jääda. Kui äkki läks pirn pea kohal põlema - laps ei saanud oma õhtust putru! Panin siva vee keema, tõin pidžaamas lapse söögilaua äärde ja tegin kähku pudru valmis. Ja nüüd ta siis magab õndsat beebiund ja mina tunnen end törts rongaemana.

Seda tahtsin ka veel rääkida, et olen isetehtud koogi-usku ja mulle täitsa meeldib küpsetada ja retsepte otsida. Aga seekord otsustasin tellida vahva tordi hoopiski Tordihaldjalt . Imeilus ja maitsev tort oli. Aga mul ei lähe meelest need külaliste pikaleveninud näod, kui selgus, et ma ise ei teinudki midagi, vaid hoopis tellisin :)  Oh seda pettumust. Ja samas mõnusat tunnet, et minu kookidest hoolitakse. Oleks mul vähegi kunsti- ja kookide dekoreerimise annet, hakkaks ka tähtpäevadeks kooke küpsetama!

Ja viimase teemana - beebipoiste riided :(  Ma jooksin päris mitu poodi läbi ja ei leidnud mitte midagi! Mitte midagi nunnut, mida sünnipäeva puhul pisiprintsile selga panna. Samas roosasid ja vähemroosasid kleite oli kümnes valikus. Aga poisteriided on õudsad ja edaspidi hakkan ma sedavõrra suurema hoolega internetipoodides surfama, et leida riideid, mis mulle meeldivad. Ainus ost oli pisike kikilips Stockmannist ja see nägi küll üliarmas välja.

Ja ei, ma ei ole kanaema :)

3 comments:

Sipsik said...

Mul oli kohe niiiii suur heldimusekurd silmanurgas, kui seda õhtuse pudru lugu lugesin :D Imelik, kuid see mõjub armsalt praeguses hetkes :)

Ning jah, poiste riietega on kööga. Mitt kui midagi ilusat/pidulikku pole võimalik leida. Sefiiritordikleidikesi seevastu pakutakse alates sünnist :S

Anonymous said...

Ei see asi nii hull ka poiste pidulike riietega ole! Mul on oma kuuekuusele ostetud viigipüksid, paar ilusat vesti, kikilips, tavaline lips ja mitu-mitu triiksärki - üks isegi bodi kujul. Ja lakk-kingade moodi papud. Nextist näiteks võib ilusaid asju leida.

LegaalneBlond said...

Jah, Sipsik :). Küllap sa suudad suht elavalt ette kujutada seda väikest, natuke unist sasipead, tuduriietega söögitoolis putru ootamas.