31 January 2012

Toiduteema jätk

Nädalemenüü 15 euriga oli ilmselgelt liiga optimistlik :) Mul oli vist palju asju kodus olemas. Reaalne nädalamenüü kulu on u 40 euri (kaks täiskasvanut, 1 teenager ja kass). Ja võib juhtuda, et vahel tuleb millegi hea isu ka. Aga seda julgen küll väita, et raha kulub mõistlikumalt vähem poes käimise tõttu ja söögiga on veits vähem muret.

Kindel on see, et söögi arvelt rottida ma ei taha. See tähendab, et ma ei osta mingeid tundmatuid hakklihasegusid, pakitoite, kananahamassist pihve, valmis küpsetisi, lumivalget batoonsaia, otto ricotta/kohupiimalaadset asja (proovisin, ei kõlba) või mingeid kauasäilivaid väljamaa jogurteid.

Igatahes eelmine nädal sõime me isetehtud seljankat (2 päeva), makarone hakkliha/tomati kastme ja riivitud juustuga (2 päeva), isemaitsestatud ahjukana ja kaks korda lehttaigna-õunapirukat. Nädalavahetusel cherry voucherite eest ostetud kaks Tiina pizzat ja koorene kanapasta. Uuel esmaspäeval veel kanapastat ja uue toiduna pilaffi. Magusast purukook. Homme ootavad tegemist kotletid.

Aint kassi pärast peab vist uuesti poodi minema :) Talle kohe üldse Kitekati toit ei lähe. Tavaliselt ta sööb loomapoest toodud krõbinaid. Ilmselt poe omad ei ole ikka päris need.

1 comment:

mama de montagne said...

Väga asjalik post. Ma peaks hakkama üles kirjutama, kui palju mul nädalas kulub. Ja mul on vaid 2 täiskasvanut, 0 kassi ja +/- 1 laps aegajalt. Ja me ikka ostame süüa väga tihti ka väljast... personaaltreeneri valguses on see eriti vale liigutus.