04 January 2010

Uueaastalubadusedilmanaljata

Mul oli pühapäeval aega natuke üksinda mõelda ja mõtiskleda. Nii möödunu kui ka tuleviku üle. Pidin väikese kurbusega nentima, et kõik ei ole kaugeltki nii ideaalne, kui olla võiks, ja ütleme nii, et arenguruumi on mul kõvasti. Esimese asjana lubasingi endale, et võtan end sellel aastal tõsiselt kätte, tegelen enesearendusega ja halbade iseloomujoonte väljajuurimisega.

Ega ma ei plaaninud muidugi kõiki oma lubadusi nüüd siia kirja panna. Kõik lubadused sai jäädvustatud ühte musta märkmikku ja neid tuli ikka üle kümne. Ühe lubaduse võin küll veel avalikustada. Selle lubaduse tekkele on kõvasti andnud inspiratsiooni minu muusa :) Hakkan olema palju põhjalikum, korralikum ja organiseeritum. Ausalt. Esimese asjana koristasin oma kapi ära ja tekitasin ühe vaba riiuli superkangelase tarbeks. Panin sinna Ljoliku ammupestud ja triigitud T-särgi (millega ta kunagi minu juures remonti tegi). Ehh, mälestused...:)

Tänahommikul võtsin töö juures käsile käekoti, ikka muusast inspireerituna. Valasin selle laua peale tühjaks ja ennäe imet - kalli kosmeetika ja hinnaliste sulepeade asemel kukkus sealt välja üks valge sokk, mida ma just eile olin kodus kirudes otsinud. Miks ta käekotis oli, jääb mulle kahjuks selgusetuks. Ja siis viskasin suure hulga ostukviitungeid ära ja oligi kott palju tühjem.

Ühe lubaduse annan veel - viimane leib tuli minu arust piisavalt hea välja, et nüüd ma julgen seda ka avalikult pakkuma hakata :) Esmaspäeviti hakkab olema leivapäev, soovijatel anda teada ja jahuraha ehk 5 EEK-i eest saab värske pätsi kätte.

Igatahes on oodata, et minust saab palju parem inimene ja 2011 saan ma kõigile oma lubadustele plussmärgi juurde kirjutada. Et - tehtud!

palavate uueaasta tervitustega,
Blond

2 comments:

CV said...

Edu ja jaksu! Ja head uut aastat kah.

mama de montagne said...

Aitäh sulle ;) Mulle nii meeldib, et sul on olnud minu anaalsest orgunni-hobist abi :D Mul endal on vahel tunne, et põen mingit haigust - asju värvide ja suuruse järgi sättida on vahel minu jaoks tõeline närvipuhkus :D

Leivamõte on sul super ;) Mina teen endiselt kuidas juhtub. Plaanisin ka ümberkaudsetele müüma hakata, aga mul on alati ploomide ja aprikoosidega, peab natsa hinnastuse ümber mängima :D

Mõnusaid uue aasta lubaduste täitmist. Mul on iga aasta märkmiku viimasel lehel samasugune list :)

->