10 July 2008

Pane uks lukku alati!

Phuhh, pidin hetk tagasi infarkti saama.

Loen mina kenasti voodis enne magamaminekut raamatut, kui äkki – korteri välisuks tehakse pauguga lahti. Mida?! Kargan voodist välja, tõttan öösärgiväel uksele. Ukse peal seisavad kaks noort kutti, suht purjus. Mõlemad mind nähes rohkem ehmatanud kui mina neid nähes. Raban oma ukse lingi pihku, et uks uuesti kinni panna. Poisid sel ajal vabandavad, mis hirmus. Vaat, et ehmatasid end kaineks. Kummaline, tavaliselt purjus inimesed on ikka palju tüütumad ja agressiivsemad.

Need aga – „Pane nüüd uks lukku ilusti. Pane kohe kindlasti, eks. Nii ei saa ust lukust lahti jätta. Vaata, et sa nüüd ukse lukku paned!“

Nad nägid mind 1 minuti ja juba kukkusid mu eest hoolitsema. Jah, ma panen nüüd ukse lukku ja kontrollin veel üle ka. Ausalt, ma ei saa aru, kuidas ma koju tulles unustasin kinni panemata.

5 comments:

Anonymous said...

Heldeke, mul on siis ikka vedanud. Ma unustan pidevalt oma korteriust lukust lahti. Aga noh, väike maja ja ma elan viimasel korrusel üksinda, nii et üldjuhul pole kellegi sinna asja. Sellegipoolest on alati hommikul, kui lukustamata ukse avastan, kõhe tunne. Ükskord olin ukse mitte ainult lukust lahti vaid suisa praokile unustanud.

PS Eile öösel ärkasin jälle 4.44 :)

toiz said...

aga olid need kutid ka seksikad?

Matinee said...

ei noh, armas igastahes :D

LegaalneBlond said...

Peab asutama "4.44 - klubi"
Liituda võivad ka need, kes ärkavad 1.11, 2.22, 3.33 jne jne :)

Ja ma ei suutnud infarkti äärel olles tuvastada, kas need kutid olid seksikad. Rääkimata sellest, et ukse peale joostes ma ei heitnud ka ise pilku peeglisse, veendumaks, et olen külaliste jaoks parima väljanägemisega...Oi häbihäbi, vanaks hakkan jääma vist.

n said...

Kui mu blogi arhiiv alles oleks, ma viitaks sellele kirjutisele, mille sisu oli "kuidas mu lukustamata 4. korruse uksest keset ööd vargapoiss sisse astus ja mu magava õe voodi kõrvalt minu käekoti ära varastas".

Käekott käekotiks (kuigi seal oli muusikapsühholoogia raamat, mis mulle väga kallis oli ning 1 kastanimuna, mille kinkijat see meenutas), aga õde ehmatas ning mina siiamaani ei tunne end oma korteris turvaliselt :(