02 September 2020

2. september

Ülisuur raamis peegel kukkus kildudeks, koogid kukkusid tagurpidi, klaasitäis rabarberilimonaadi ujutas kukkudes kogu laua üle. Lihtsalt mõned seigad eilsest kodusest aabitsapeost. Lisaks astus mõned tunnid enne üritust läbi koolipoisi vanaisa ja läksid tunnikeseks -  mina arvasin, et jalutama aga need targad läksid hoopis sööma vanaisa poole! Mina veel imestasin, miks laps peolaua ääres suurt ei söö, lemmikud kõik laual.

Täna siis esimene ranitsaga koolipäev ja homme lastevanemate koosolek. Arvutasin välja, et kui laps 12. klassi lõpetab (ja ma väga-väga loodan, et ta ikka läheb gümnaasiumisse) liginen mina suure hooga 60. eluaastale. Jeesus, kui kaua ma pean nooruslik püsima! Niigi on praegu juba enamus vanemaid, kes kooliukse taga laste üleandmist õpetajale ootavad, minust hulga nooremad. Täna oli üks üliarmas (loe:seksikas) isa oma ilusa tütrega ootamas. Täpselt minu tüüp...

Ja lisaks kogu sellele virvarrile on taevas täiskuu. Mu kunagine ülemus aastate tagant saatis mulle FB-s sõbrakutse. Ainus ülemus maailmas, kellega ma enam kunagi tegemist ei taha teha. Nagu miks sa saadad??

4 comments:

Ohjah said...

“Arvutasin välja, et kui laps 12. klassi lõpetab (ja ma väga-väga loodan, et ta ikka läheb gümnaasiumisse) liginen mina suure hooga 60. “
Sama siin aga mul on ka suuremad, juba eraldi elavad lapsed :) muideks, vaatasin koolis, et ei ole midagi need teised nooremad- või näevad vanemad välja :)

soodoma said...

südametunnistuse piinad, mis muud. ülemusel siis.
mida sa muidu nooruslik püsimise all täpsemalt silmas pead? mul sama probleem ees ooatmas.

LegaalneBlond said...

Ma olin 40 alguses kui vanem laps gümnaasiumi lõpetas, veel suht kobe, kaunis ja elujõuline. Ma tahan loota, et ma pole 12 aasta pärast pruuni seelikuga, hallide keemiliste lokkidega, elust väsinud ja kibestunud memm.

Anonymous said...

Samas klubis. Järgmine aasta läheb kooli meie noorim laps, mina saan siis kohe septembris 49. Vanim laps läks see aasta just gümmaasiumisse, jess. Polnud lootuski tema suhtes suurt aga õnnestus.
Arvan, et vast ikka ei mammistu ära kui seda loomuses pole, osad on mammid juba 35selt. Peaasi, et tervis ok.