21 March 2019

Sarjast: vastikuid kolleege

Teate töö juurest sellist tüüpi, kes saadab sulle mingi tööülesande ja kui sa seda minutipealt täitnud ei ole, siis saadab libedast viisakusest nõretava kirja su otsesele juhile ja lisaks veel juhi juhile "palvega" see tööülesanne täita.

Jeesus kuidas ma ei salli selliseid tüüpe. No kuidas saab sihuke tropp olla? Lisaks ma juba tegelesin asjaga, tegin ettevalmistusi. A nüüd mul pole enam mingit tuju seda teha. Ja järgmisi ülesandeid ka mitte. Ma arvan, et ta ei saanud hästi aru, kellega tal tegemist on ja mina vaenlasena pole eriti mugav variant töö juures. Nüüd venitan veelgi meelega mõnda aega selle mõttetu tööülesandega.

Ja otsin uusi töökohti ka. Et oleks suur palk ja normaalsed inimesed.

6 comments:

Cranberry said...

Copy-paste minu viimasest töönädalast. ... ainult ühe erinevusega, et pärast nimetatud kaebamistegevust (nii kirjalikult kui suuliselt) tuli kolleeg minu laua juurde, lai naeratus näol, suured silmad ilmestamas süütut ilmet ja küsis malbel häälel: "Ega sa ei taha mulle midagi rääkida???" ... Ühtegi lahingut ei võideta ühe rünnakuga, kogenud väepealikul on mitu lahendust.

Anonymous said...

Minul on veel selliseid toredaid kolleege, kes ei hakka minu poole pöördumisega isegi vaeva nägema, vaid kui neil on mingeid minu töövaldkonda puudutavaid küsimusi või probleeme, siis nad kõigepealt arutavad seda isekeskis omavahel ja vist arvavad, et ma telepaatiliselt peaks nende muret tundma ja sellele reageerima.. ja kui ma siis ei suuda mõtteid lugeda.. siis minnakse mu otsese ülemuse juurde.. kes siis tuleb ja minu käest küsib, et mis värk on, sest ega ta ise vastata ei oska..
Vot selline elu..

Kaur said...

Aga miks te töötate koos selliste inimestega?

Anonymous said...

Mina, kes ma siin eelnevalt anonüümselt kurtsin, töötan selle pärast sellistega, et minu tööalal ei ole kohta, kus selliseid ei oleks.
Ehk et ma töötan koolis ja ei ole vähemalt ise kuulnud mitte ühestki koolist, kus ei oleks vähemalt mõnda sellist eelkirjeldatud tegelast.
Alternatiiv oleks mitte koolis töötada.

LegaalneBlond said...

Kaur, alati ju ei tea enne tööle asumist, mis tüüpidega tegemist tuleb teha. Töötajaid on palju, leidub igast erinevaid imelikke :)

Anonymous said...

Tuttav tunne. Olen töötanud sellises kollektiivis.Praegu aasta möödas sellest kui seal töötasin aga seniajani näen vahest unes temaatilisi unenägusid. Aga sain tõelise elukogemuse võrra rikkamaks, enne seda oli lihtsalt vedanud.