05 September 2016

Sukapüksidraama

Saaks see suvi juba läbi! Siis saaks rahulikult jalga panna oma mustad 100 den-ised sukapüksid, mis ei lähe jõuga rebideski katki!

Aitab neist heledatest õhukestest sukkpükstest, mis viimasel ajal om ummistanud minu kodu ja töö prügikastid. Ma ei teagi, mis äkki juhtus aga sukapükse läheb nüüd nagu ma ei tea mida - 1 kuni 2 paari päevas. Praegugi istun paljasääri töö juures ja ootan, kui lähen lõunale, ostan ka uued.

Mu sukapüksivarud on kahanenud olematuks. Leidsin endale oma arust parima hinna ja kvaliteedi suhtega püksid - Pierre Cardini omad. Rimides müüakse. Pehmed, siidised ja vastupidavad.


Aga viimasel ajal lähevad needki 1 päevaga kuigi varem pidasid kenasti töönädala vastu. Oleks veel, et puruneksid ühest kohast, saaks mingeid analüüsil põhinevaid järeldusi teha. Aga ei. Iga jumala kord mingi üllatuslik augu asukoht!

Vaat selline suur draama kohe töönädala algusesse!



5 comments:

Anonymous said...

Kuule jälle ma samastun :D Ostsin isegi ühed ilusa mustriga 20den, et minna juubelile. No tõesti ilusad! Lubasin endale, et ma käin nendega ringi nagu.. 20den sukapükstega ikka noh... Hoian hinge kinni ja ühegi eseme läheduses ei viibi, ei kohenda neid. Eks tulemus on teada. Sünnipäevale läksin lõpuks ikka 60denidega, sest terveid 20 enam polnud ja kui oleks olnud, siis vist poleks raatsinud. Täna käisin eelluuret tegemas ja poes oli juba omajagu "minu mõõtu" (80-120 den) sukakaid, eks lähipäevil suundun varusid täiendama, yeah!
Muide mul vist ka samasugused need Pierre Cardinid (kindlalt PC, aga ma ei tea kas mudel sama) kõige pikemaealised 20-d olnud..

Kiks said...

Hahahaa, täpselt minu mured 😀 oi kuidas ma ei salli neid õhukesi nahavärvi sukki! Aga-aga - Rimis on müügil 15 den sukad nimga Voila ja need kestavad küll töönädala. Proovi neid!

Päikest,
Kiks / www.imfit.eu

mama de montagne said...

Aga eriti rumal küsimus - miks ilma sukkpüksteta ei või käia? Või oled nii tähtsal kohal?
Teine lahendus - püksid! Muidugi mulle see esimene meeldib rohkem. Ma olen ka seelikuinimene. Ja pangas töötades peaks ka vist ikka olema sukapüksid küll.
Ja tänud vihjete eest heade õhukeste leidmisel!

Sipsik said...

Mina leidsin enda jaoks sellisele murele õige kummalise lahenduse - number suuremad kui need kaalu/pikkuse tabelid ette näevad. Jalal veidi pikkust ka ja nii need tabelid puusse panevad.
Lotti ei vaju tänapäeva elastsuse juures, kuid annab mänguruumi juurde. Minul hakkas toimima, kindlat tõde siin aga ei kuuluta, mine tea kuidas teistel.

LegaalneBlond said...

↔e, olen jah juba noorest peast, ka pangas töötades, välja koolitatud iga ilmaga kontoris töötades sukapükse kandma. Püksid oleks hea lahendus küll aga mul hetkel pole ühtegi paari special venivaid paksupükse, mis mulle mahuks :)
Mu kaalunumber on täiesti hullumeelne... :(

Suurem suurus-äkki tõesti? Tuleb järgi proovida.