02 December 2009

Rikkurina Rakveres

Nüüd ma kirjutan küll puhtalt sellepärast, et kadedus teeks teid näost rohelisetäpiliseks :)
Juba teist korda novembrikuu jooksul õnnestus mul ööbida sviidis selle eest mitte makstes. Nagu öeldakse - "head asjad tulevad ikka tasuta" ja "tähtis pole mitte omada, vaid kasutada".

Rakvere on naljakas linn. Seisad seal turuplatsil - nagu oleks kaasaegne. Liigud majade vahele - hehh, mis toimub? Nagu Kohtla-Järvele või muusse, Jumala poolt maha jäetud trööstitusse linnakesse oleks sattunud. Aga samas kui liikuda trajektooril linnus-aqva spa-selver, on kõik ok.

Ja kuigi Aqva Spa on üks üüratult kallis hotell ja veekeskus, on mul ometi hea meel, et see on püsti pandud. Ja mul ei ole ilmselt ainsana hea meel, sest veekeskus on alati rahvast pungil olnud ja kuuldavasti peab ka tube varakult broneerima.

Sviit oli hüpersuperuhke. Kahetoaline, kahe telekaga, suure vannitoa ja veel suurema mullivanniga. Nagu neeger imetlesin hommikul (kerge peavaluga) kell 7 mullivannis istudes vikerkaarevärvides valguse vaheldumist vannis. Hotelli hommikusöök oli kaunistatud maasikate ja roosiõielehtedega... Remontika...

Ja kui ma siis Põhjakeskusest endale uue Philipsi triikraua ostsin, sest vana oli nii vana, et andis otsad ja tol ajal tuntud kodutehnika firma oli ka tänaseks unustuste hõlma vajunud, olin ma küll sellest Rakvere-käigust viimase võtnud ja võisin rahulikult kodulinna tagasi sõita.

5 comments:

Anonymous said...

noh aga räägi siis ka tagamaadest, et miks/kuidas sa ometi tasuta said?

kadedusest roheline,

M. :)

LegaalneBlond said...

No ühe sviidi sain Estraveli käki ja endapoolse kurvameelsusest tingitud piserdamise koosmõjul :) Teine aga kukkus iseenesest sülle -loosiga. Kuigi ma ju elusees midagi ei võida!

A-M said...

Ja mitmendale kohale sa oma Spade pingereas Aqva Spa paigutad?

LegaalneBlond said...

Raske küsimus. Kuna ma ei ole GO Spas sviidis ööbinud siis Aqva elamused annavad praegu kokku kõva I koha.

Aga oma raha eest minnes valiks ikkagi sooduspakkumise ajal GO Spa, Rakvere on siiski suht kallis.

A-M said...

Mulle meeldis ka Aqva Spa väga ja seda isegi tavalises numbritoas ;)
Aga lift on seal spas-s täiesti võimatu.