28 November 2007

Ma põhimõtteliselt ei laenuta Eesti meest

Mehed, te ikka ei tea üldse, mida naised tahavad! Muidu te ju ei paneks püsti äri, mis laenutab mõttetuid mehi.

Teisipäevases EPL-is oli asjalik artikkel Anna-Liisa Soomannilt, pealkirjaga „Meestelaenutus on naiste narrimine“. Tubli, Anna-Liisa, hästi ja ausalt kirjutatud. Mulle, kui fertiilses eas, kuid vallalisele naisele, on jäänud see meestelaenutuse kontseptsioon suht arusaamatuks. Saada pärast 3-nädalast anumist ja ootamist abielus, ebasportlik tüüp, kes seab mingeid oma tingimusi ja ei oska „hubaselt juttu ajada“. No mida kuradit? Ehk halleluuja! Nagu Lemmikbeib siinkohal üllatusest karjataks. Selliseid mehi saab tänapäeval niisamagi hordide kaupa. Tead, vahest ei pea üldse küsimagi, ise jooksevad pikali.

Muidugi oleksin ma nõus maksma mehe eest, kes seda väärt on – mõni Chippendalesi pundi liige näiteks. Vaat siukest meest ei pruugi ma ise kätte saada, ehk väga kaugel minu liigast. Maksaks ja naudiks tõelist meheilu naela seina löömas või kohvi keetmas. Ja soovitavalt kohe, mitte 3-nädalase ootamisajaga.

9 comments:

Anonymous said...

aga tead, kui palju on neid naisi, kes ei saa mingit meest omale mingite spetsiifilisemate kodutööde juurde appi või ka välja saatjaks? mina tunnen selliseid päris palju.
kuigi ma ei saa aru, miks nad ei saa neid mehi.
lihtsalt on naisi, kel on palju mehi ümber, ka neid, kes on lihtsalt sõbrad ja aitavad; ning on naisi, kellel pole eriti mingeid mehi ümber.

LegaalneBlond said...

Ei, tegelt ma ei tea kui palju selliseid naisi on. Aga ma leian ikkagi, et ka nemad on paremat väärt, kui see õnnetu meestelaenutus.
Pole mul endalgi abikäsi ja kaaslasi jalaga segada ja tihtipeale juhtub, et venitan ise hambad ristis raskeid asju või avan purgikaasi või käin emaga teatris. Vähemalt on mul uhkus alles ja ma pole pidanud kedagi paluma :)

joodikupoeg said...

Räägime meheuhkusest ka;)
Aga meil oli paar aastat tagasi selline põnev telefoniteenus, et naised, helistage, targad mehed kuulavad ja arvavad ning annavad nõu....;)
Esimene nädala möödus ajakirjanduse tugeva surve all, iga jutustaja võis olla agent;)
Enamasti oligi. Siis hakkas tulema tõsisemaid kõnesid, põhiline jutt ikka meeste petmise ja lõbumajades käimise vajaduse üle. Ahastav-õnnetuid naisi oli mitmeid.
Kuigi me panime numbri poole aasta pärast kinni - enam polnud endal aega ega huvi tegeleda ja ka majanduslikult ei tasunud ära (seda teadsime me muidugi ette, see oligi selline hobiprojekt), arvan senini, et sellist teenust ja ka meestelaenutust oleks täitsa vaja, ainult märksa kvaliteetsemal tasemel.
Aga blondi, seda tahan ma küll öelda, et musklis solaariumimehel on hoopis teine hind, kui arvutinohikul;)

LegaalneBlond said...

Joodikupoeg, selle viimase lause sa ütlesid hästi. Ja ma nõustun sellega täiel määral. On sanatoorium. Ja on Georg Otsa Spa. Vahe on selles, kas sul on kahju kulutatud rahast või mitte. GOSpa ja musklis mehe puhul ei ole kahju :)

Anonymous said...

to joodikpoeg:

Kumb siis kallim on, kas arvutinohik või musklis solaariumimees? :)

to legaalneblond:

Uhkus ajab upakile. Ja seda õhkub sellest Sinu jutust ikka sipake küll. Stiil: "Ma olen naine, järelikult võin keerutada mehi ümber näpu nagu tahan" ütleb nii mõndagi...

LegaalneBlond said...

Kristo, vanarahval on selle kohta hea ütlemine: "Eks see koer ikka kiunatab, kes pihta saab".
Kui sa vähegi süvenenult mu jutte lugenud oled, ei tuleks sa siin "meeste ümber näpu keerutamisest" seletama. Ja normaalset enesehinnangut uhkuseks pidama.

Anonymous said...

Kusjuures minu meelest käib ju jutt mitte meeste "saamisest" vaid meestest, kes end uhkelt välja reklaamivad, kui tellitavaid. Jutt käib konkreetsest teenusest, mitte meessoost üldiselt. Aru ma ei saa, miks kõik mehed seda nii isiklikult võtavad.

Anonymous said...

tegu on tavalise tööjõudu pakkuva firmaga, vahe on ainult selles, et nime on nad valinud andekalt ja see müüb. Niipalju uut siis lihtsalt, et on võimalus ka kaaslaseks kedagi "laenata".
Miks selle pärast niiväga viriseda? :) maitsed on erinevad, kellele sobib ja kellele mitte.
Kui ei meeldi, siis sa ei pea tellima ja kui üldse ei tellita, siis jookseb see asi metsa.. Lihtne loogika

Anonymous said...

Hea naine ei pea tellima -- ega maksma mehe eest. Ka mitte hea mehe eest. Intelligentse, likviidse, heas vormis, vaimuka ja vaba...