03 February 2018

Lõpud

Kõikidele, kes mu autosaagale kaasa elasid, on teadaanne - auto on müüdud! Pea olematu raha eest. Kui tahate õppida minu kogemusest, siis müüge auto enne, kui ta kätte ära laguneb. Müüge kohe, kui mõte tekib või kui keegi enam vähem sobiva hinna pakub.

Mina ei raatsinud müüa, mõtlesin, et teen tipp-topp korda ja siis panen ulmehinnaga müüki. Reaalsus oli aga see, et paigutasin alates sügisest remonti natuke vähem kui tuhat euri ja kui odavamad asjad olid ilusti ära vahetatud siis läks mootoririhm katki... Mootor kotis, klapid peas.

Autoremonditöökojas olid vahvad sellid, elasid innukalt kaasa ja ostsid lõpuks mu reeturauto vanaraua hinnaga ära. Hüvasti!

Kui nüüd horoskoobiteema juurde tagasi tulla siis kuskil oli mainitud, et jaanuaris tehakse elus puhas vuuk. Noh, 31. jaanuari seisuga oli mul suht tühi plats ja tühjad pihud. Tööga on üks lõpu moodi asi, auto lõpetas ja ise lõpetasin veel ühe suhtlemise inimesega, kes ilmselt on mind mitte sallinud aegade algusest saadik. Kui algul lasin jutud ja suhtumised rahulikult endast mööda, siis nüüd äkki ühel emotsionaalselt raskel ajal saabus selline hetk, kui viimane tilk voolas üle karika ääre. Pilt läks plaksti kuidagi selgeks ja seda oli natuke kurb ja valus vaadata. Mis siis ikka, mul pole õnneks vaja midagi kellelegi tõestada.

Eks vaatame siis põnevusega, mis veebruar toob.



2 comments:

soodoma ja gomorra said...

Millist sind ei sallita? täitsa huvitav.

LegaalneBlond said...

Eks mul ole mitu tahku :)