03 October 2017

Parlez-vous français?

Kohe hea on tunda, et see õudne kudemine hakkab ära lõppema ja eluvaim hakkab tasapisi sisse tulema :)

Mingid asjad on veel ripakil ja seni, kuni ma ei mõtle välja, mida nendega teha, las nad olla. Keskendun asjadele, mis liiguvad. Näiteks kaal. Tegin endale väikese šokiprojekti - "7 päeva/7 trenni". Lihtsalt, et vaadata, kas mu tahtejõud ja iseloom on alles. Alles, alles. Ühe väikese vangerduse tegin, sest ühel päeval polnud ei sobivat trenni ega lapsehoidjat. Aga järgmisel päeval tegin kaks trenni järjest, nii et numbriliselt kõik klapib.

Trenniprojekti lõpuks lubasin endale korraliku sauna-ja iluprotseduuride pühapäeva. Pole ju üldse paha idee päeval kell 2 saun sooja panna. Õhtul sai rahulikult telekast näosaadet vaadata. Kui ma olin oma saunad ja protseduurid ära teinud, siis oh seda imet - korraks tundsin ennast selle Vana Minana. Nooremana, enesekindlana, ilusana ja tegijana...

Esmaspäeval tulin tööle ja kui ma olin köögist kohvi võtnud, kõndisin meie koosolekuruumist mööda. Ja pidin oma kingade otsa koperdama.... Jäin lummatult ja üksisilmi vahtima meie kontori koosolekuruumis istuvat imeilusat, terava nina ja ilusate peente vuntsidega prantslasest audiitorit. Päriselt ka, ulmeilus mees. Nagu musketär. Mees ilmselt tundis, et ma jõllitan, tõstis aeglaselt pilgu, vaatas mulle otsa ja naeratas. Huhh..

Täna ta kõndis minust mööda ja ütles" Good morning!" Minu vastus kõlas umbes nagu "mmhhööömmmahah" Eks ma pean seda enesekindluse värki veits harjutama. Aga tore, et ilusad mehed minus jälle elevust tekitavad. Ja pole vaja mulle mingit "meeleheitel"- olemise diagnoosi panna.

Ma lähen nüüd google translaatori abil prantsuse keel  harjutama. Tu es belle.




3 comments:

Sipsik said...

Kas tema sulle või Sina talle? Mehele komplimenti tehes Tu es beau :) Või siis ka Bel homme ehk ilus mees, šikk vmt. Belle on ilus naine.
(Ninatark võtab siin sõna)
Aga väga lahe, et jalg jälle väriseb all :D

LegaalneBlond said...

No tegelt ma kohe kindlasti ei lähe talle komplimenti tegema. :D
Aga hea teada ikka.

Anonymous said...


"tu es un bel homme"