07 September 2017

Autoremont ja hallid juuksed

Kuradi autorisu vedas alt. Sidur kukkus kärsates küljest ära. Ohh, ma ei kannata autoparandusega seotud probleeme. Sain mitu salku halle juukseid juurde. Kusjuures reaalsuses sujus asi üpris normaalselt - töölt sain tasuta asendusauto, kolleegid andsid kiire ja korraliku töömehe numbri ning aitasid auto kohale viia. Mida küll kahjuks keegi ei aidanud - remondi eest maksta :(  Selle raha eest oleks ma võinud peaaegu 10 Shiseido pingutavat ja vananemisvastast kreem-maski osta! Nüüd ma ei raatsi ühte purgikestki osta.

Ütlesin meie müügipoistele, et halloo, mul on vaja võimalikult uut, ilusat, emotsiooniga ja automaatkastiga autot, max liisingusumma 100 EUR. Mina küll aru ei saa, miks nad naerma hakkasid.... Leidsid mulle ühe Jetta. Selle polnud muud viga, kui et ta oli aasta vanem ja hinnalt kallim kui mu õe äsjaostetud auto. See ei lähe mitte.

Tubli autoparandaja tegi aga auto nii ilusti korda, et nüüd sõidan nagu uuega. Summuti ei plärise, tagatuled põlevad, sidur ei kärssa enam. Tea, kas mul ongi nüüd ikka seda uut autot vaja.

On.


.

2 comments:

allegragraciosa@gmail.com said...

Face yoga, mitte Shiseido ;-)

LegaalneBlond said...

No Spartas ei ole sellist trenni :D