06 March 2017

Šampanja esmaspäeva lõunaks

Jõin just töö juures kolleegi sünnipäeva tähistamisel kaks klaasi vahuveini.



Ja nüüd ei saa enam tööd teha :D

Võin teile töö tegemise asemel rääkida, mida ma mõtlesin terve nädalavahetuse. Mõtlesin nimelt seda, et mis minust saab... Suhete mõttes. Mul on hea sõbranna, kes on elanud ilma suhteta juba umbes 10 aastat ja ühest küljest ma natuke imestan, kuid teisest küljest ma saan täitsa aru ka. Sellest, kui näiteks ei tulegi enam sellist inimest, kellega päriselt koos olla tahaks.

Et see õige asi oli juba ära. Isegi kui temast lõpuks asja ei saanud. Mul on siiani kriteeriumid, et ma tahan ilusat meest ja ma ei taha eelneva eluga puntrasolevat meest. Kuid millised variandid on 40+ vanuses sellist meest leida? Eriti kui lisada fakt, et lapsi ma ka rohkem ei taha.

Ja järeleandmisi ma oma kriteeriumites ka ei taha teha. Nagu mille nimel? Ma ei soovi ärgata hommikul mõne paksu või kiilaka mehe kõrval, isegi kui tal on hea süda. Parem magan üksinda. Ma ei taha lühiajalisi suhteid või suvalisi tutvusi. Milleks neile aega raisata?

Nagu näha, jõudsin oma mõtetega totaalsesse tupikusse. Mina küll ei suutnud välja mõelda, kas on üldse olemas varianti, mis vastaks kõikidele nõudmistele? Suure tõenäosusega mitte...

Jääb üle vaid elu usaldada ja vaadata, mida vool kaasa toob.

5 comments:

Anonymous said...

hei-hei, pea nüüd hoogu! ma olen 10 aastat väga rahulolevalt ühe kiilaka kõrval ärgand. teist ei tahakski. justtäpselt olen mõelnud, et kui lahku lähme, siis elaksin rahulolevalt ilma suhteta edasi.
vahest mõten, et krt - alles nüüd kolme lapse emana saan aru, et tegelt olen see kassiga vanatüdruk... aga noh...nüüd on kohustused :)

LegaalneBlond said...

No ma rääkisingi ainult endast ja oma mõtetest. Olen näinud, et kiilakatel on naised täitsa olemas :)

Kui see kiilakas oleks kiilaks jäänud ja paksuks läinud minu kõrval siis mul vast ka poleks probleemi. Et noh - minu kiilakas. Ega ma ju isegi mingi missimõõtudes kaunitar pole, ega sarnane ka oma 20- aasta tagusele peegelpildile.

Unknown said...

parem natsa kiilakas aga aus ja tööl käiv :) kui aga tahad "ilusat ja mustade paksude lokkidega" siis annan kunagise ex´i kontakti - see otsib naisi kelle "koopasse" kolida ja kelle kulul elada.. Et parem tark aga kiilakas kui ilus aga puruloll aferist. Mul kunagi vene keele õpataja keskkoolis ütles kuldsed sõnad (mille tähendusest hiljem aru sain) et "tüdrukud, ärge otsige/valige ilusaid mehi. Iluga harjub ära aga rumalusega mitte kunagi... loodan et sama käib meeste puhul ka naiste kohta....Nii et moraal, et kõige ilusamad "juuksed" on mõistus :) isa ka 2 kuu pärast 40+....

LegaalneBlond said...

No mul ei õnnestu seda "koledat aga see eest tarka ja hea südamega" mehe ideed endale maha müüa. :)

Ja kindlasti ei taha ma seda teist äärmust - ilusat, naiste kulul elavat lolli.

Ja kui nüüd kristalselt aus olla, siis ma tegelt ei tahagi kedagi peale selle, keda enam pole.

soodoma ja gomorra said...

mõtled poja isa? kui jah, siis mis sind tema juures tõmbab? kui muidugi soovid rääkida. ma saan a u, et ta oli/on suht vastutustundetu/kohusetundetu tegelane. äkki idealiseeid teda, mõtled hoopis inimesele, kellega algul kohtusid? mitte ei näe inimest, kes ta tegelikult on.
no täitsa huupi panen, eks ole. võib-olla totaalselt metsa. anna andeks.