10 June 2015





Kui postitustesse kipub vahe sisse tulema siis see tavaliselt tähendab, et ma lasen taaskord ringiratast oma masendavates mõtetes. Psühholoogi sõnade kohaselt pesen musta pesu ilma veeta. Päevast päeva.

Seega palun, tõtake mulle appi, sundige mind väljuma sellest depressiooni-oravarattast ja näiteks küsige mu käest asju või teemasid. Siis ma lihtsalt vahepeal võtaks ennast kokku ja tuleks normaalsete inimeste sekka.

3 comments:

Tsein said...

Aga mina küsiksin hoopis, et mida Sa enda suvega teha soovid?
Ja ütlen vihjeks, et kui suuuuur must masendus ründab, siis sõidan ma Saaremaale. Aitab alati!

LegaalneBlond said...

Kusjuures ma olen ka Saaremaa fänn. Kuna mul seal tuttavaid pole siis käin spades. Ja seda sõitu planeerin tavaliselt pikalt ette, et jääks mõnusat ootusaega ka :)
Ning Saaremaalt leidsin ka oma esimese ja siiani ka ainsa (eks)abikaasa :)

Suvega ausalt öeldes ei plaaniga ma midagi teha. Alles eile sain teada, et saan siiski kaks nädalat puhkust juulis. Ma ei oodanudki sellist võimalust, sest ma olen alles kaks kuud töötanud. Ja kuna mul pole ka suuri summasid meelelahutuse peale ette nähtud siis ma lihtsalt vaatan, mis võimalusi elu pakub. Naudin oma koduterrassi, üritan maja kogunenud rämpsust vabastada ja naudin suviselt tühja Tallinna.

mama de montagne said...

Kuidas sa kodu rämpsust vabastad :) Mul on sellega pidev probleem, sest peale 10+ aastat siin elamist olen küll jõhkralt osav organiseerija/pakkija jne, aga kõiki asju ei jõua ka ära visata ning ruumi jääb aina vähemaks. Igast head nipid on teretulnud.
Ja kuna mul Saaremaal ka tuttavaid pole, siis äkki räägid veelkord, milline nendest spaadest seal parim on. Ma tean et sa oled spaa-kunn!