01 March 2015

Ausõna, ma tahaks palju rohkem kirjutada ja seletada siin. Mul siin mõned inimesed lausa väidavad, et ma oskan kirjutada! Ja üks väike kirjutis kukutas juhuslikult mulle sülle ka tööpakkumise, mille tõttu ma end ametlikult Töötukassast maha võtsin.

Aga ega mul pole väga millestki kirjutada.

Kõik projektid on poolikud ja pikaajalised. Töökohti on lausa kaks aga palka  pole veel sentigi saanud :) Endine mees elab kõrvaltoas ja hoiab tööpäeviti last. Puutume kokku võimalikult vähe aga siis kui kohtume, algatan koheselt suure rahavingu. Tal ka seda raha kuidagi sisse ei taha tulla.

Õhus on kevad ja minu hinges kipitab igatsus suuuuuure armastuse järele. Mis siis, et ma olen keskealine, ülekaaluline ja nüüd lõikasin veel juuksed ka täiesti maha.

Mul on tunne, et kohe kohe läheb kõik paremaks. Täna tegime tütrega suurejoonelise pastapühapäeva! Vaaritasime korraga kahte sorti pastat ja pugisime mõnuga kõhud täis.

Kõik sujub ühesõnaga.

3 comments:

soodoma ja gomorra said...

Naissss.

Sipsik said...

Aga kirjuta ikka!
Isegi mittemillestki kirjutamine on meile, lugejatele-ootlejatele, väga teretulnud :)

mama de montagne said...

Uhh mis positiivsed tuuled? Kohe rõõm lugeda! Ja tahaks kuulda kõike :) PS juuksed kasvavad tagasi, kui ja millal sa ise tahad :D Ootan juba uusi lugusid!