10 July 2012

Oh, ma tahaks praegu sae kõvasti käima tõmmata. Lugesin juhtumisi Rentsi ja tema viidatud artiklit .  Esiteks misasi on üldse kohtingutreener ja mis koolis selleks õpitakse? Ja mis kuradi pärast seal koolis õpetatakse eelarvamustest ja vanamoodsusest sõltumist?

Ma muidugi ei suitseta. Nii et see osa läheb minust mööda. Aga kindlasti ma ei tõtta järeldusi tegema, kui ma näen suitsetavat naist. Kugi lugupeetud treeneri arvates suitsetav naine võrdub lits, mis lits.Mul tuleb selle seisukohaga kohe meelde üks legendaarne raamat " Sada aastat kriminalistikat", kus on kirjas, et kunagi ammu-ammu teadlased arvasid, et kurjategijatel on teatud näojooned ja kolba kuju. Nii et kurjategijat on põhimõtteliselt võimalik niisama tänaval ära tunda. Ja et kui sul on sobiv kolbakuju siis kurjategijaks saamisest pole pääsu. Hea ikka, et õigussüsteem ka leiutati :) Muidu pandakski inimesi näo järgi kinni.

Küll aga olen ma see naine, kellel on tätoveering, augud, geelküüned ja issandissand, ripsmepikendused ka. Kohtingutreeneri diagnoosi järgi olen ma oma kehast mittehooliv, lapsik, mitte tõsiseltvõetav, kergesti manipuleeritav ja minu haridustase ei ole väga kõrge. Lisaks olen ma laisk, sest ei viitsi ise vaeva näha oma küüntega.

Tundub, et kohtingutreeneri arvates oli parim aeg ürgaeg, kui mehed käisid metsas ja naised kasisid koobast. Milleks meile areng ja leiutised? Milleks elu lihtsamaks muutvad vidinad? Las naine olla ürgkole ja ärgu lootkugi, et mõned pisikesed ilusaladused teda kenamaks muuta võiksid, eksole.

Ja elu on näidanud, et need mehed, kes surmkindlalt väidavad, et  "loomulik ilu on alati etem kui võltsilu", ei teagi, et loomulik olemiseks on spetsiaalne meik leiutatud :D

Blond, MA

4 comments:

Liis said...

Kunstimagister Blond, doktorantuuri ka? ;)

JÄÄRAPLIKA: said...

Hahahahaaaa, super lihtsalt!

Liis said...

Minu seisukoht on ka, et doktorantuuriga on aega, sinna jõuab alati astuda (ma ka ei kiirusta). Tundub, et on pakilisemaid ja toredamaid väljakutseid ees? :)

LegaalneBlond said...

Ma kardan, et doktorantuur oleks minu jaoks liiga kõrge lend. Mingi teine magister - miks mitte?