05 March 2012

Dr. Villu diagnoos

Vahel hakkab äkki häirima, et ümberringi kõik meedia- ja netiväljaanded üritavad ära defineerida sinu elu, olu ja suhted ning annavad kaasa "7 universaalset trikki, kuidas kõike paremaks muuta".

Ma tahan rahulikult ajakirjaga vanni minna ja lõõgastuda ja ausõna ma ei jaksa enam lugeda seitset viisi, kuidas mees hulluks ajada, kolme kohest võimalust tuba värvikamaks muuta või, kümmet põhjust, kuidas mittetöötav suhe üles turgutada. Ma ei taha enam lugeda, kuidas kõik sulesepad arvavad, kuidas mina võiks oma elu palju paremini elada. Kas on palju tahetud lugeda sügavmõttelisi ja analüüsivaid lugusid?

Tilgaks, mis pani karika üle voolama, oli dr. Villu diagnoos - probleemne naine.
Kuna väidetavalt mehed arvutavad alati välja, kui kiirelt ja mis rahakuluga nad seksi saavad siis on selleks naised kategoriseeritud:

Purjus litsilikult riietatud naine – aeg: maksimaalselt kaks õhtut, raha üldse mitte;
teismeline tüdruk – aeg: nädal, raha minimaalselt;
probleemne naine (lapsega üksikema, meeleheitel) – nädal-kaks, raha: vähe;
püsisuhtes (aga väga hea) naine - aeg: kuu-kaks, raha: keskmiselt;
suhete vahel (tõeliselt hea ja sobivas vanuses) naine – aeg: kaks-kolm kuud või isegi rohkem, raha: palju.

Aga samas, eks see koer ikka kiunatab, kes pihta saab... Kesse ikka tahab, et tema peale vähe raha kulutatakse.

6 comments:

Tristan said...

Täheke, Tehnika Maailm, Digi, National Geographic on esimesed, mis pähe tulid, kus sinu mainitet probleemi ei tohiks olla. Ole vaid usinam prrrr-kioski letitaga lektüüri valides.

Villu jutt on isegi meelelahutuseks liiga ulme. Pigem mõne meie paralleelmailma teema :)

LegaalneBlond said...

Ohhooo, Tristan :) Teretulemast!

Aga ajakirjade kohta, et ma olen ilmselt langenud supermarketi müügilõksu. Kui lastele pannakse kommid silmaulatusse siis naiste ajakirjad pannakse täpselt 160-170 cm pikkuste naiste silmade kõrgusele. Viimati minu kodu-Rimis olid National Geographic, Geo jms kõige ülemisel riiulil, kuhu ma mingi valemiga poleks ligi pääsenud.

Tristan :) said...

Kurb kui vannitoa lektüüri määrab ära kodupoe nimetus ja käe siruulatus :)

kertu said...

Ei, minu arvates sobib see just ideaalselt vannitoa lektüüriks. Kui ikka enam ei suuda, saab kohe kiiresti vee peale tõmmata. ehk ära uputada.

Tristan said...

Kristiine Prismas on naistele suunatud lektüür ontlikult 1,5-1,7m kõrgusel, haara vaid sobivaim. Kõrgemal oli Hustler, Maaja ja üllatuslikult ka pigem lastele suunatud Karupoeg Puhh (vabandust kui nimega eksisin). Ilmselt mängitakse sellele, et lapsevanem, kes kord kuus uue ajakirja ülaltriiulilt kilesse pakendatuna kaasa haarab, teeb seda siis ka lastelektüürist, samas tuleb tunnistada, et lasteajakirjad olid suisa maapinna tasandil samuti esindatud.

Villu surematut teost ma vannituppa ega vanni ei usaldaks, see ei pruugi sugugi nii edukalt veel lahustuda kui mõni protseduurideks mõeldud paber või uudisena ka selle paberi rull .)

LegaalneBlond said...

Villu lektüüri ma nagunii ei puutuks. Vahel harva satun tema veebilugusid lugema. Ja siis saan ka kohe diagnoosiks - probleemne (aga odav) naine.

Ja kuna Villu ise pole ka see mees, keda mina vaataks või endale tahaks siis ma pole ka tema lektüüri sihtgrupp :)