11 March 2012

Lahedad inimesed

Mõnus keskealine paar. Peatub hetkeks omavaheliseks vestluseks Toidupanga käru lähistel. Proua sätib rahakotti käekotti tagasi. Härra libistab poolvargsi Toidupanga kärusse karbi sprotte. "Ah sellepärast sa selle ostsidki!" , märkas proua silmanurgast seda kärrupaneku liigutust ja vaatas naeratades oma härrale otsa.

Noor paar, ilusad ja enesekindlad. Lausa rõõm vaadata. Nende ostukärus on kaks kilekotti. "Nii, see kott on teile, kas tõstan siia?" küsib ta Toidupanga käru kõrval. Nende toodud kotis on palju vajalikku - õli, kaerahelbeid, mannat, suhkrut, makarone jne jne.

Tutimütsiga tüdruk ligineb vargsi, käes 2-liitrine multinektar. Naeratan laialt. "Suur aitähh sulle, hea laps!"

Üliarmas noor kutt, südantsulatava naeratusega. Käes aprikoosimoos :) Moosipoiss paneb moosipurgi oma moosinaeratusega Toidupanga kärusse.

Proua, kes laob ostetud kaupu kotti. Üle ühe asja toob Toidupanga kärusse. "Jälle teie!" ütlen. "Oodake, see pole veel kõik!"

Ja palju-palju teisi uskumatult toredaid inimesi, kes toovad Toidupanga kärusse toiduaineid, mis lähevad jagamisele nende vahel, kes ei saa elus nii hästi hakkama.

4 comments:

visnik said...

Väga ilus lugemine :)!

muki said...

Nõustun eelmisega!

soodoma ja gomorra said...

kus see käru seisab?

LegaalneBlond said...

Toidupanga kärud seisavad kampaania korras kas Prismades või Rimides. Uus kampaania on tulekul mai lõpus.

http://www.toidupank.ee/kampaaniad/