16 March 2011

Varsti olen nagu see FB loojakutt. Panen kõik oma mõtted kiirelt blogisse kirja, isegi kõige jaburamad. Sest mul pole kedagi, kellele halada. Tegelt see muidugi pole nii, tegelt on asi pigem selles, et ma ei taha halada. Kujutab keegi, ette et ma võtan telefoni ja helistan mõnele sõbrale, et öelda, kuule see loojuv päike on nii kuradima õudne ja teeb mind nii masendunuks? Ma arvan, et teisepool toru soovitataks mul peale enam mitte võtta ja kiirelt välja magama minna. Siin vähemalt ei saa mind keegi keelata.

Ja siis jääb veel see lootus ka, et blogid kui sellised on suht ajale jalgu jäänud juba ja keegi ei jõua nagunii neis kirjutatut lugeda. Nii et ma kirjutan nagunii siin suht endale ja mõnele tuttavale. Mis tähendab, et kui ma tänavale lähen siis keegi ei tea, et ma olen sisemislt suht sassis. Teen aga rõõmsat nägu ja ajan oma asju. Et siis koju tulles ja õudse õhtu saabudes avastada, et kõik jõledused on olnud kuhjatud just tänasesse päeva ja mul on vaja ennast välja elada. Kusjuures ma teen seda pattu ka veel, et ei suvatsegi üle vaadata kirjavahemärke või kirjavigu, sest mul on sellest jumala suva.

7 comments:

soodoma ja gomorra said...

ma armastan sind isegi koos sinu kirja- ja muiduvigadega.

suudlema ja kallistama ei kipu.
promised!

Katariina said...

Ma teeks ka nii. Aga ma ei saa. Seetõttu tänan, et selle siia kirja panid.

Unknown said...

Ma ei jäta iial vahele ühtegi su kirjutist, isegi kui see on kurtmine, sest vahest peab ka kurtma. Olen oma sõpradele öelnud alati, et minu telefon on sisse lülitatud 24/7 ja olen alati nõus neid kuulama nii kurbuses kui rõõmus, mures ja õnnes ja alati võib ka helistada ja kurta, kui tunne on et tahaks siiski, et keegi kuulaks ära.
Siin sa kirjutad ja kirjutad endale ja meile, neid kes Sinu kirjutisi loevad on tegelikult kindlasti palju, palju rohkem kui sa arvatagi oskad :)

Kaunist kevadet! Ja soovin, et ka päikeseloojangud, ei oleks kurvad vaid rõõmsad, sammuke öösse, kus on tähti ja igasugu sügavaid mõtteid ;)

Aitäh, et oled olemas just sellisena nagu sa oled! Aitäh, et kirjutad just nõnda nagu sa kirjutad!

LegaalneBlond said...

näh. te olete nii toredad :)

soodoma ja gomorra said...

näh. ütle ikka ka , kes kõige toredam on:P?

mama de montagne said...

Mina loen ka alati kõiki postitusi. Ja kui on kurtmine, on südamest. Minu arvates sa oskad väga ilusasti sõnu seada, nii et isegi suur mure ja kurtmine on ilus lugeda. Ja ma olen ilu-fanatt.

LegaalneBlond said...

Kõige toredam on...eee :D Ma arvan, et kõik on toredad. Ma olen see naiivne tüüp, kes alati usub inimestest kõigepealt head ja toredat. :) Nii et minu poolest saavad kõik Toredaksolemise Auhinna!

Issake, ja aitäh kõikide nende kiituste eest.