05 June 2009

Neetud vihm

Mul on siuke tunne, et ma lähen hallitama kohe. Niiskus poeb igale poole. Mul kõik vabaõhuüritused koos sooja ilma nautimisega plaanitud. Ja nüüd selline lops. Kolm ööd päeva järjestikku tihedat, katkematut vihma.

Eile ronisin kohe pärast tööd kuuma vanni. Ja võtsin kaasa ühe raamatu, kus kirjutas, et negatiivsed emotsioonid tuleb kohe positiivseteks ja rõõmsameelseteks muuta. A no kuidas krt sa suhtud sellesse vihmasse hästi? Ma usun, et kastmise koha pealt kõik loodus on juba üle kastetud. Linnades on üleujutused. Kõik vettib. Mida head siin ikka olla saab.

Mul rõdutooli padi ka lirtsub. Imeilusates kollastes, savist ümbrisega õueküünaldes ujub vesi. Suurte roosade õitega rõdulille õied on kõik vihmalärakate tõttu rikutud. Pähh. Ei ole siin midagi positiivset.

4 comments:

mama de montagne said...

vihm on vastik! mina rõdule vihmaga ei lähegi. aga äkki positiivne ongi see, et saad siis minna kuuma vanni? palavaga unistaksime ilmselt külmast dushist?

Anonymous said...

Saun. Võtab hallituse kerest ära. Korraks. Mul kasvaks muidu ilmselt kõrvust shampinjonid

LegaalneBlond said...

Kuumas vannis ma käin sügisest kevadeni nii u. 3 korda nädalas. Suvel on reeglina piisavalt soe, et käed ja jalad ei külmeta ja vanni seega pole vaja ronida. Kes see hull suvel vannis üldse käib? :)

Saunas ma käin ka u. 2 korda nädalas. Oot, nüüd jäigi paar nädalat trenni ja seega ka sauna vahele..

Anonymous said...

aga vili kasvab ja hein tänu vihmale, ei lähe põuaga nässu... kust te muidu süüa saaks?