23 March 2009

Imekaunist kevadet!


Algab jälle see aeg aastast, kus kogu aeg on ärevus hinges ja sees tunne, et jääd millestki väga ilusast ilma, sest istud kontorilaua taga ja seljaga akna poole.


Iga nädalavahetus planeerin suurejoonelist kevadkoristust oma kodus ja iga pühapäevaõhtu tõden, et plaanid läksid nurja, sest chillasin kuskil looduses või magasin lihtsalt kalli inimese kaisus nädalavahetuse maha. Selgi nädalavahetusel plaanisin lapse toa ära koristada ja maitsetaimede seemned mulda külvata. Olen kokku ostnud kuhja seemnepakke, et saaks kordki oma käega potist basiilikut või tüümiani toidu sisse lõigata. Aga ei.


Tarvilike kodutööde tegemise asemel lebasin soojas mudavannis, siis veel ürdivannis ja siis veel hubase veekeskuse kuues saunas kah. Soovitan praegusel säästuajal külastada kaunist Haapsalut ja Fra Maret :). Pühapäeva ennelõunapäike nägi mind (meid) seismas Jägala joa pritsmetevihmas ja pagasniku äärel kõlkudes kakaod joomas. Nagu näete, ei midagi kasulikku.


A äkki kevadel võibki natuke lolliks minna ja tõsistele kodutöödele käega lüüa?

2 comments:

soodoma ja gomorra said...

väga ilus!
kõige väärtuslikum pidi inimese elus olema aeg. pühendagem seda siis oma lähedastele!

omadest kogemustest pakun kodukoristamise osas lahendust - haigusleht ja paar-kolm nädalasisest töövaba päeva.
minul sai kodu igal juhul korda ja kaktus ümberistutatud.
tehtud!

mama de montagne said...

Fra Mare on tore, olen seal ka ise käinud :) Koristamine: olen nõus soodamakomorraga - pole vaja nädalavahetust raisata selle peale.
Minu enda mitte nii glamuurne ent samas natuke kulukas lahendus on see, et olen lisaks muidu haiglasele organiseerimisele ja koristamisele lisaks ka abijõu palganud.