08 June 2008

Veidi seksi, rohkem linna

Hingeravi depressiivses Eesti suurlinnas käib lihtsalt. Alkohol, sõbrad, seks. Järjekord pole tegelt oluline. Ja seks ei pea olema ilmtingimata mehega. Võib olla ka reedeõhtune „Seks ja linn“ CC Plazas. Tase… Saal oli täis kauneid eesti naisi erinevatest vanusegruppidest. Ma usun surmkindlalt, et need mehed, kes kohale olid tulnud said pigem elamuse sellest säravast naistehulgast, kui filmist. Filmi kommentaar – olen paremaid näinud, kuid kostüümidraamana viis pluss. Käisin täna inspireerituna poes ja ostsin kaks paari kingi endale ja kaks paari kingi lapsele. Seksi puudutav osa filmis oli enam kui puudulik. See eest said nõrgemad meist pisaraid valada lugematu arv pisarakiskumis-stseenide ajal. Kätt südamele pannes ütlen ausalt, filmis oli täpselt 1! koht, kus ma oleks tahtnud nutta. Kui Lemmikbeib filmi ära vaatab, siis ta teab raudselt, mis koha peal ma nutaks. Ütlen ainult, et see sisaldab endas vett ja väga alasti ja väga ilusat mehe keha.

Sellega oli õhtu seksi puudutav osa lõppenud. Parim osa – alkohol ja sõbrad – oli ees. Saareblondi piiga hommikust saati alkoholitarvitamisest tingitud hea tuju tõotas lõbusat õhtut. Ja, oikuidas ma ei eksinud :)

Hr. Haug oli andnud endast parima ning katnud kinosttulevatele naistele ahvatleva laua. Me kõik kadestasime sel hetkel pr. Haugi vapustavat elu Sellise Mehega. Ausalt. Vein muudkui voolas sillerdavana pudelist klaasidesse. Meie sädinat kuulis lisaks trepikojale vast kogu kvartal. Saareblond piiga oli tõelises hoos, tehes käigu pealt olulisi ornitoloogilisi avastusi. Nagu näiteks uus linnuliik nimega „Sirtsukid“, kes laulavad eriti kõvasti Saue kandis öösiti pärast veinijoomist.

Kuivõrd valuvelgede vargused on hoo sisse saanud, siis ei olnud mul mingit tahtmist oma leegiheitjat Kopli kaakidele rüüstata jätta. Mis muud kui öösel (suht kainena) kell 2 autole hääled sisse ja kodu poole minekut. Kuna Saareblond piiga oli Tinuntsiku eelnevalt kaameks ehmatanud lubadusega talle luts-luts teha juhul, kui nad minu Sõpruse residentsi magama tulevad, otsustas Tinuntsik, et mõistlikum on siiski üritada igal rojul oma koju jõuda. Tark otsus, müts maha.

Aitähh, teile kallid sõbrad ja ühe sõbra mees, et õhtu oli imeline. Ja erakordne seetõttu, et olles nii ülevas meeleolus ja ka konditsioonis, mis võimaldas teha lollusi, ei teinud ma mitte ühtegi lollust ja läksin kenasti üksi magama, olles raporteerinud Ljolikule oma edusammudest. Ning ärkasin hommikul, särades. Kuigi ilma kastekannuta.

1 comment:

Anonymous said...

Jeerum, alles 4 kuud läbi loeb pikkade juhtmetega pr Haug sinu kirjutist ja saab veelkord katarsise. Oli meil alles lõbus! Ma juba hakkasin unustama.
Ahjaa, hr Haug ei väsi sind üha uuesti kostitamast, ja kastekann on ootel pr Haugi kampsunite taga riidekapis.