23 October 2007

Paipoisid sakivad ehk Miks mulle ei meeldi head mehed?

Ilmselt sellepärast, et paipoisid on igavad. Helistavad kohe, kui lubavad. Ei lase üldse lugematu arv päevi põdeda ja oodata, et kas helistab või ei helista? Soovivad hilisõhtuti sõnumiga siivsalt „kauneid unenägusid!“. Lasevad sul esimesel kohtamisel lihtsalt autost välja astuda ja „head aega“ öelda. On liigviisakad ja hoolitsevad ning sinust kraadivõrra rohkem huvitatud kui sina nendest.

A kas mulle meeldiks tüüp, kes ei helista, ei sõnumineeri, kes mangub senikaua kui suudluse kätte saab, kes on huvitatud peamiselt seksist ja on nõus natuke hoolima, viisakusest ta pole kuulnudki ja ei tahagi kuulda? Kindlasti mitte!

Ehh, naine, kui sa ise ka teaks, mis sa tahad….

10 comments:

bzz bz bzz said...

Irooniline..

Aga paraku on see tõsi, et sa just tahadki seda teist versiooni, ainult sa iseloomustasid teda ehk liiga tõprana.
Ja ei taha tunnistada endale, et see just sulle meeldibki. Sa oled naine ju, sind juhivad emotsioonid ja kui sa saad neid, siis on asi jumala vahva :)

Aga sa kirjeldasid liiga tõprana seda meest..
Pigem ikka, kes ei helista, ei sõnumineeri, kes ei mängi vaid ongi selline, kes on huvitatud peamiselt seksist senikaua kuni sinus midagi muud leiab, viisakas on ta, siis kui olukord nõuab, mitte siis kui wussid sinule meeldida üritaks :)

Aga viisakuse osas võivad meie mõtted lahku minna, et sülitamist ma seal all silmas päris ei pea.

See on hea idee, millest kirjutada "Miks naistele ei meeldi head mehed"

Anonymous said...

Naised ei tea kunagi mida nad tahavad.

Siiski, "pahad poisid" roolivad nagu rohkem. Peab vist leeri vahetama.

arstionu said...

naine, sa soovid...

kuidas on aga mehega, kes on üdini hea, on lahe jne, kuid kes ütleb sulle otse välja, et ta ei tahagi sinuga magada. mitte kunagi. ükskõiksus.

LegaalneBlond said...

Miski ei ole hea, mis liiga kergelt kätte tuleb. Lahe on siis kui pead natuke vaeva nägema ja põdema ja muretsema. Kui kogu suhe ja pidev koosollatahtmine partsti sülle kukub, on ju kogu mängu ilu kadund!

A sellises mehes, kes minuga magada ei taha, pole mitte kui midagi head. Nii et ta võib rahulikult minust mööda minna. Ja kuigi see kõlab suht ülbelt, pidasin ma silmas siiski sellist, meest, kellelt ma midagi enamat sooviks kui sooja sõprust.

LegaalneBlond said...

Ja ma ei tunnista seda ei iialgi ega kellelegi, et jahh, mulle meeldib pigem see teine tüüp :)

Anonymous said...

EKS TEGELIKULT ON SEE NAGU ROHKEM SINUS PEITUV SKISOFREENIA...
KAKIKUTE TÄHTKUJU VIGA...:)
TÄNA KONTROLLIB SU KEHA BLOND, TAHAD HELLUST JA KÜÜNLAID, HOMME AGA BRÜNETT, KELLELE MEELDIKS BONNY AND CLYDE'I MÄNGIDA...

bzz bz bzz said...

Tähtkuju mängib siin samapalju rolli kui Savisaare peldiku paberi värv.

Blondiin, tegin vastaval teemal enda blogisse postituse ära. Kui on huvi, astu läbi.

LegaalneBlond said...

Et vägisi kisub järeldusele, et mul peaks vähemalt kaks meest olema :)
Alfaisane ja paipoiss - siis vast oleks asi kenasti tasakaalus.

Mõttetu mees said...

Kodanik anonymouse kommentaarile ütleks täpsustuseks, et tegu ei ole sellisel juhul skisofreenikuga vaid skisoidse inimese, ehk lõhestunud isiksusega.
Täpsemalt saab sellise "lõhestumise" või kaksik- või enamat elu elavate inimeste kohta lugeda raamatust "Meie hirmud".
Seal on psüühikahäirete kohta kõik kenasti kirjas.

Ja taolised häired ei sõltu nüüd tingimata sodiaagimärgist. Natuke "sõitva katusega" indiviide, nii mehi kui naisi leiab ka teiste tähtkujude alt sündinute puhul.

Situatsioon, millisele naisterahvale meeldivad "pahad poisid" võibolla kõneleb sellest et alateadlikult otsitakse suhetest seda särtsu, mida igapäevaelu või antud suhe ei paku ning erinevad meeled erutatuna hoiab, kuna see on nende naiste arust jube põnev.

Ajapikku aga selline, millegi meelierutava krooniline otsimine ja tagaajamine, võib muutuda tõesti natuke kuplialuse suhtes küsitavaks.
Kuna need inimesed, keda, või kelle tegevust juhivad enamjaolt või suurel määral emotsioonid, siis see tegevus kipub taolisel viisil ajapikku süvenema ja üha enam võivad(aga ei pruugi) probleemseteks muutuda ka olukorrad, kus on vaja emotsioonidel baseeruva suhtumise asemel kainet mõistust ja külma pead säilitada.

Ühesõnaga, kui tuleks asja mõistusega võtta, mitte emotsioonidega.


Arvamus oli puhtisiklik ja üldine, mitte kellegi konkreetse pihta suunatud.

Morgie said...

ohoh kus nüüd mehed sumisevad...
blondiblogi sabas

kuulge, esiteks - mehi juhivad samamoodi emotsioonid, lihtsalt neid on vähema ja vastavalt sellele on need ka märksa valdavamad ja primitiivsemad ja tugevamad kui naistel, keda mitmed vastandlikud emotsioonid korraga rapivad..
ja teiseks - see et siin üks blondiin teil ila tilkuma paneb oma seksika märkusega "paipoisid on igavad", ei tähenda kaugeltki mitte seda, et tema suhtumine on omane kõigile naistele.

dziises.

inimesed on erinevad.