23 August 2017

Higista nagu siga, et välja näha nagu rebane

Kurat. Õigust räägivad, et sport ja trenniskäimine annavad energiat juurde. Kas teate? Annabki!
Täiesti sürreaalne värk. Oled tööpäevast väsinud, vead end trenni, higistad nagu loom, komberdad viimase jõuraasukesega riietusruumi, käid duši all ära ja vualaa! - täiesti uus inimene. Täis värskust ja energiat ning valmis maailma vallutama.

Kui ma omale uuesti spordiklubi kaardi tegin, nägin konto ajaloost, et minu viimane trenn seal klubis jäi 2012.a. oktoobrisse. Mõneti arusaadav ka, sest 2013.a alguses sündis mul pojaraasuke. Aga kokku ligi 5-aastane vahe pole siiski vabandatav. Eriti kui selle aja jooksul on lisandunud 20 kg ülekaalu.

Vähemalt liigub kaal siiski sinnapoole kuhu ma tahan, 8 asemel on esimene number 7. Aga ma alles alustasin ka. Võtsin ikka väga pikalt hoogu ja sugereerisin ennast aga õige klõps käis ära alles nüüd.




Klõpsuga tuli kaasa teinegi klõps - dramaatiline juuksevärvi muudatus. Mida muud naised ikka teevad, kui uued energiad liikvele lähevad. Aga noh dramaatilisusest on asi siiski kaugel, sest ma olen vahelduva eduga kogu aeg brünett-blond-brünett-blond-brünett. Seekord olin blond u. 3 aastat, enne seda pea 10 aastat tume.  Õnneks suutsin üllatada vähemalt töökaaslasi. Kauaaegsematele tuttavatele pole see ilmselt mingi üllatus. Minu pikaajaline juuksurgi ütles pärast juuste kuivatamist, et heh, poleks nagu blond olnudki vahepeal.

Nii et peaaegu uus inimene :)





3 comments:

Katariina said...

Nii positiivne! Valleraa! Hakkab jälle looma!

LegaalneBlond said...

A äkki hakkabki looma :) Ise veel ei julge hõisata.
Tundub, et AD-d on hakanud mõjuma.

Anonymous said...

LB, sa oled nummi :)
Tristan