11 July 2016

Numbrimaagia



Absoluutselt ükskõik, millisele numbreid näitavale objektile ma viimaste nädalate jooksul oma pilku ei heidaks, vaatab sealt vastu mõni järgmistest kombinatsioonidest:

1.11
11.11
13.13
16.16
21.21
jne
jne...

Ma saan aru, et mulle tahetakse midagi öelda või mingi tähtis informatsioon edasi öelda. A no hetkel on täiesti tume maa... Mida ma teadma pean, mis infot mul vaja oleks? Kuhupoole jooksma peaks.
Veits napakas on juba iga kord enne kella vaatamist pisuke hetk karta, et mis numbrikombinatsioon seekord siis?

Oeh, ma olen halb vihjete, mõtete ja tunnete lugeja. Öelge mulle otse!


3 comments:

Liis said...

Ma tean, et puhas #uhuu aga no tükki see küljest ära ei võta, kas või ajaviiteks... ehk siis kas Sa Inglite numbreid pole viitsinud vaadata nt. - http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com.ee/p/index-numbers.html :)

Ühel mu sõbrannal on sama lugu, et näeb korduvaid numbreid mingitel aegadel. Ja siis pöördub inglite sõnumite poole, et teada saada mis värk on ja millele ta tähelepanu juhtima peaks. Mina numbreid ei näe, isegi kui otsin. Ma kuulen või näen ikka otsesõnu mingeid lausekatkeid või lugusid, mis räägivad sellest, millele ma parasjagu vastuseid (või küsimusi:D) otsin.

#uhuu lõpp. palun ärge lööge (kõvasti)!

LegaalneBlond said...

Just vaatasin kella 17.17....

Ma olen lugenud neid sõnumeid aga nad kõik on eri valdkondadest. Ma ei näe ühte kombinatsiooni vaid praktiliselt kõiki.

mama de montagne said...

Mul oli see ühtede kombinatsioon ja keegi seletas, et manitseb ettevaatusele. Ei tea siis, see on igatahes ära kadunud nüüd. Nii paar aastat tagasi oli.