04 December 2013

Apelsin

Ma tegin seda uue teleseriaali "Vivian" testi, et kas olen naine nagu apelsin või hoopis kartul. Õigluse mõttes ma ütlen kohe ära, et tegin seda testi kaks korda. Esimene kord olin muidugi kartul. Esiteks ma solvusin ja siis mõtlesin, et mida kuradit ja tegin testi uuesti. Sest ma sain aru, milles uba. Ja kui ma panin otse südamest tulevad vastused siis ma sain apelsiniks :)

Lihtsalt, et kartul on see naine, kes mõtleb alati enne kõigi teiste ja siis alles enda peale. Et kõike tehakse mehega koos, koos kannatatakse ja isegi petmise puhul ei visata kohe meest välja, vaid kaalutakse ja antakse uus võimalus. Ma panin ka esmalt need vastused - et ikka koos. Aga kui ma panen käe südamele, siis ma tahan et mees oleks Mees ja tagaks mulle turvalise ning kindlustatud elu. Ja petmist ma kah andeks kindlasti ei anna. Pärast petmist on jutt lühike - uks on seal.

Jäin mõtlema, et kust tulid need kartulnaise vastused esimesel korral. Et nii on õige ja sajandeid ongi naised leplikumad ja allaheitlikud olnud? Et miski korralik kasvatus sundis mind nö õigesti vastama?

Ma ei taha kartul olla aga siiski elan suht kartulnaise elu.


3 comments:

Lemmikbeib said...

Ehee, nüüd sa küll valetad endale. Sa võid ju tahta apelsin olla ja mõelda, et käitud nagu apelsin, aga tegelikkuses oled sa kartul, mis kartul :) Vähemalt selle mehega...
PS Kusjuures, ma olen ka kartul ja mul on selle üle päris hea meel. Apelsin olin ma siis, kui pröökasin, et ma kunagi mehele süüa ei tee, juu nõu ;)

LegaalneBlond said...

Ah, jutt või asi. :D Muide, isegi testis öeldi, et kõik kartulnaised olla apelsini peale kadedad! Kadedus, mis muu :)

soodoma ja gomorra said...

Nii lahe ja mänguline lahendus. Ma ei tea, kas mina olen jälle ajast maha jäänud, ja ei tea, et niimoodi juba ammuilma maailmas toimetatakse, aga ainuüksi see viitsmine kartuliks tituleerituks saada oli lihtsalt vaimustav!

Võib-olla veits kuskilt mõne nurga alt olen kade ka, aga ma pole ka selles päris kindel, kas apelsiniks olles ikka sõdasid võidetakse.