22 March 2013

Koduvahetusprojekt

...lõpule viidud. see tähendab, et uus kodu on aga sisustust ei ole. Aga elame ära.

Vanast kodust väljakolimise kõige kurvem hetk - nagu ikka jäid paljud asjad viimasele minutile. Uus omanik tuli võtmeid kätte saama, meil alles pakkimine pooleli. Ühesõnaga tõstsime käbedalt veel tuppa jäänud asjad ukse taha koridori. Potililled, kilekotid, koristusvahendid ja täiskomplektis lapsevoodi koos pesu ja muuga. See oli eriti naljakas vaatepilt kuidas lapsevoodi seisab keset koridori. Laps õnneks magas sel ajal vankris õndsat und. Ka ukse taga muidugi. Viimane oli veel kass, kelle võtsin sülle ja siis pani uus omanik ukse kinni ja läks ära. Panin kass Siimu koridoris maha ja ausõna, ma pole kedagi õnnetumat ja kurvemat näinud kui Siim sel hetkel. Vaene kass ei saanud üldse aru, mille eest ta ukse taha tõsteti ja miks koju tagasi ei saa. Kui naabri uks korra krõpsatas siis Siim vaatas ootusärevalt ukse poole, et ehk saab koju! Aga kahjuks ei saanud ja see kodu on nüüd kellegi teise oma.

Vahel tuleb mulgi kurbusehoog peale, et vana armsat kodu enam pole ja uus pole veel päris koduks saanud. Lisaks veel tohutud vaidlused sisustamise ja koonerdamise teemadel. Ohh. Ja siis veel muidugi mure pangalaenu maksmise pärast. Ühesõnaga teemasid muretsemiseks jätkub, puudu ei jää.

Äkki läheb siitpeale aint paremaks?

3 comments:

mama de montagne said...

Kindlasti läheb paremaks :) Ja edu sisustamisel. Mina olen teatavasti uute kohtade sisustamise fänn! Küll see kodu omaks saab, kui ükskord vaidlused läbi ja olete kodu kuulanud. Natuke läheb aega, aga kevad juba tuleb ja küll sa näed! Jõudu!

LegaalneBlond said...

Loodame parimat :) Tahaks juba väga näha kastide/karpide asemel mööblit. Aint veidi kannatust on vaja... aga kust see Kaksik selle kannatuse võtab?

mama de montagne said...

Ole mureta. Jäära kannatus on veel üürikesem ;)