31 July 2012

Mul on olnud liiga palju aega mõelda. Oma tuleviku ja tervise ja saamatajäänud elamuste peale. Ja nüüd mul on hirm, et mis saab kui mu tervis näiteks ei pea vastu. et kui ma jään järjest nirumaks ja viletsamaks, et ainus võimalus veel maailma näha on minna kirsturahaga pensionäride kruiisile.

Äkki see ongi keskeakriis? Et kui nagu umbes pool elu on selja taga ja ees seisab vähemalt pooleteise aastane paus alkoholist, lõbustustest ja reisimisest siis tuleb tunne, et ma jäängi kõigest ilma ja ma ei saagi enam kunagi kuskile hullumeelsusi tegema minna. Et elu läheb lihtsalt mööda.

Olgem ausad, keha pole enam päris see, mis 20-aastaselt. Väsib, valutab siit ja sealt, annab tunda pärast raskemaid tegevusi. Nüüd hakkab kohale jõudma küll spordi ja toidu osa selles kõiges. Tahaks ju nagu ikka edasi oma keha nö kasutada ja ennast hästi tunda. Et tervis siiski vastu peaks, sest mul on veel palju asju tegemata.

Et ma ikka jaksaks edasi elada.

12 comments:

Liis said...

A mis tingib pooleteise aastase pausi lõbustustest ja reisimisest?

Mul isiklikult on veel kriipsuke aega keskeani (mida me selleks pidasimegi?), aga ma juba tunnen, et ma oleksin võinud varem alustada tervislikumalt toitumise ja spordiga, et ma olen ka äkki juba oma keha õigesti ja hästi kohtlemise rongist maha jäänud ja nüüd tuleb tegeleda lihtsalt päästmisega mida päästa (säästa?) annab:(

LegaalneBlond said...

Ega see keskiga polegi vist niivõrd vanuse kui mõtlemise poolt määratletav. Sest ega tegelt ma räägin keskeast enda osas siiski väikese irooniaga :) (vaatamata oma kõrgele eale). Oma nägemustes olen ma jäänud ikka sinna kuskile 25-28 vahele.

Ma loodan siiralt ja südamest, et päästa annab ikka senikaua kuni muld peale visatakse. Kui ma ei loodaks siis oleks päris hull.

Paula said...

Väga morbiidne. Teed murelikuks. Rohtu ikka võtada? Depresioon on teadaolevalt üks ebameeldivamate sümptomitega haigus.

LegaalneBlond said...

Ei, ei,ei :) Rahu. Asi pole nii hull. Rohtudega lõpetasin ja hetkel depressiooni-tunnet küll ei ole. On muud probleemid :) Head probleemid. Nendest ka väsimus ja valud.

Liis said...

Ma seda mõtlengi, et kas see võimalik poolteist aastat reisimispausi on sellest tingitud, millest ma arvan?
Et kui jaa, siis see on ju ometi nii imetore uudis... :)

LegaalneBlond said...

Hea uudis jah :)

Paula said...

Plaksutan käsi! Siseelu seega. Sa ei jaksa risimisest ja alkoholist mõeldagi järgmised aastad :)
Samas ikka tore

Punapea Kroonikad said...

Ja siis, kui peale seda 1,5.a. puhkepausi hakkad tegema mõne kaugema reisi plaane... selgub, et uuups! Tuleb veel oodata 1,5.a. ;)

LegaalneBlond said...

EI.Ei selgu.

soodoma ja gomorra said...

Blondu!!!!!
Nii armas uudis sinu(s)lt!
Väga armas, väga armas. Tõesti.

JÄÄRAPLIKA: said...

Mina ka rõõmustan! :)

LegaalneBlond said...

Mul on nii hea meel kõigi üle, kes rõõmustavad :)