21 June 2012

Kui te näete kedagi supermarketi kahe ukse vahel nendesse kummimattidesse kingakontsaga kinnijäänuna siis öelge mulle "tere", sest see olen raudselt mina. Vahel ma ületan neid lõks-kummimatte küll ka varvastel tippides. Aga see näeb suht napakas välja ja siis ma jälle riskin korraliku astumise ja kinnijäämisega.

Eriti ärritav on kinni jääda siis kui sul on käed raskeid poekotte täis. Siis tuleb tegeleda tohutu logistikaga kott maha-jalg kingast välja - king lahti sikutada- kott ja king kätte - mati lõppedes king jalga ja koju.

Eile tormas üks täpselt minu taga kõndinud onkel peale kummimatti kinnijäämist minust lihtsalt mööda. Ma arvan ka, et see oli ainuõige teguviis....(puhas sarkasm). See on peaaegu sama hea lugu kui see noormees, kes rehviventiili lahti keeramise asemel ulatas mulle salvrätiku, et saaksin käsi pärast porist puhtaks pühkida.  Kuradi mehed, ma ütlen. Kust tuleb see meeste seas vohav kasvatamatus ja hoolimatus?

10 comments:

Katariina said...

Aga kui me sinna kõrvuti kinni jääme, siis teeme, et me üksteist ei märka. Teem eestlast :)
Eelmisel nädalavahetusel, kui oli see jube suur torm, nägin ma kurja vaeva, et üht autovärava poolt lahti hoida, et autoga välja saaks, lootuses, et äkki teine väravapool halastab mulle ning püsib paigal. Mida ta muidugi ei teinud ning lajatas vastu autot. Paarike, kes samal ajal mööda vuhkis, naeratas näoga "vaata kui armsasti punnitab seal üksi" ning ei teinud sammugi mu aitamiseks.

LegaalneBlond said...

Eestlased on ikka üks imelik rahvas :) Mul praegu meenus, kuidas poekassas ühel tädil karbitäis ploomtomateid maha kukkus ja suht laias raadiuses laiali veeres. Päästsin ka peotäie plehkupannud tomateid ja andsin tädile tagasi. Ta ei suutnud kuidagi sellele reageerida, vaatas mind imestunud näoga nagu ma oleks oma tomateid talle haletsusest karpi suruda üritanud :)

akadeemik said...

Ma kyll ei tunne Sind, ja ma pole usklik ka mitte, aga ma tahtsin selle meeste teema kohta oelda siia AAMEN! Sest et need olukorrad on lihtsalt liiga tosi, mida Sa kirjeldasid.
M.

Paula said...

:) ei ole sina ainuke, kes kinni jääb. Ma olen suure hoo pealt kinni jäänud ja lausa käpuli kukkunud. Ümbritsevatel nalja kui palju.
Lisaks tuleb tunnistada, et veetsin sinu blogi läbi lugedes nii mõnegi toreda õhtu. Oled vahva! jään edaspidigi lugejaks ja kui pahaks ei pane siis ütlen midagi vastu ka.

Anonymous said...

Lissalt infoks pärin, et kas sa ootad edaspidi meeste abi kontsa kättesaamisel (riskides mõõduka võmmuga kuklasagaras) või ostukottide manageerimisel vastavas olukorras (riskides saada võimaliku päti ja kotijooksja staatuse)?
Tristan

LegaalneBlond said...

Heh, ilmselt ma jah olen siis nii naiivne, et ootan inimestest vaid head.

mama de montagne said...

Ma möiratasin muidugi naerda, et mingi mees ulatab salfaka.
Aga, kõndides ise kontsaga, siis ei ole minagi pääsenud sellest kummimatti kinni jäämisest... kui tuli üks ilus mees, keda ma kaua polnud näinud, ja siis me vestlesime stiilis, kuidas läheb, samal ajal mina uuritasin võimalikult viisakates asendites selle kontsa teemadel kuskil meeter madalamal ja tema seisis rahulikult jälgides, et kuidas mul siis see asi laheneb. Ei toetanud küünarnukist ega midagi.

Ma ei tea kust see kasvatamatus tuleb. Emade tegematajätmine, isade (aja)puudus?

Anonymous said...

Soovitaks eeemm, platvormkingi?

Rents said...

Mina ise kontsi ei kanna, nii et ei oskaks ka sellises olukorras lihtsalt midagi teha ega kuskilt toetada, vaid ka vahiks samamoodi, kuidas inimene võimleb. Seda enam, et kui ta selliseid kingi kannab, siis ju ta on selle võimlemisega harjunud, igaühel omad hobid ju, mis ma ikka segan.

LegaalneBlond said...

Soetasin endale nüüd ka elus esimest korda kaks paari retuuse ja kahed madalad, täiesti ilma kontsata kingad.