30 March 2012

Huhh, ma olen kolm nädalat lihtsalt kirjutanud tähtsat juttu ja ma tahaks vahelduseks niisama sodida. Ilma, et keegi kuri juhendaja selle punase pliiatsiga ära parandaks :D Või siis ohkaks mitu korda ja kõvasti, kui ma olen talle oma meelest sädeleva teadustöö lugemiseks andnud.

Uus kogemus on see, et siin viimane nädal on praktiliselt nälja tähe all möödunud. Raha sai 20. kuupäeva paiku täitsa otsa ja ülejäänud aeg on puhas genereerimine, kuidas saada kontolt võimalikult optimaalselt kätte summa 1.82? Sest selle eest saaks mitu kilo kartuleid :) Või kuidas maksta olematust rahast 10 euri lapse võistluste stardiraha. Õnneks ei ole nutikus mind maha jätnud ja palju asju saab tänapäeval peaaegu tasuta. Külmkapi peal on küll juba pikk nimekiri otsasaanud produktidest ja esmatarbekaupadest.

Kokkuvõtlikult on see paberiroti elu. Raha pole, ninapidi paberites.

Seni unistan veini degustatsioonidest, soojamaareisidest, uuest kevadgarderoobist, võluväel salenemisest, avarast korterist vaatega Vahemerele...

3 comments:

JÄÄRAPLIKA: said...

Mul sama olukord rahaliselt ja samad unistused ja blond olen samuti endiselt :D

LegaalneBlond said...

Just lugesin internetist poodide katalooge ja unistasin, mis toiduaineid ma raha saades kohe ostma lähen. Kurat kui kurb mul hakkas.

Anonymous said...

K u i palju on neid raamatuid,mis teatavad mõtlemistasandil soovide täitumisest?! Noh,ruttu kael kenusse ja silmad taeva poole...:D