08 November 2011

Vanainimeste seksist...

Kasutades sõna "vanainimesed" ma muidugi natuke liialdasin. Pigem pidasin silmas olukorda, kui omavahel on seksitud juba mitmeid aastaid. Et kõik hakkab vaikselt rutiiniks muutuma ja enam vähem ollakse kursis, mis teisele sobib ja meeldib. Et reeglina õhtuti ollakse päevast väsinud ja hommikuti on töölejõudmisega liiga kiire. Et lõunapausi kähkukad on ammu ununenud teema ja autos on hullult kitsas ja ebamugav.

Vahel muidugi ikka on neid helgemaid sähvatusi ja paaritunniseid maratone. Aga nendeks tuleb ikka aega võtta ja pikalt planeerides meelolu luua. Just see häälestuse ja meeleolu tekkimine võtab, vähemalt minul, kõvasti aega. Eriti siis, kui pea on tihedalt täis töömõtteid, muret, mida õhtusöögiks valmistada ja häda, et lapsel (siis pubekal) pole järgmiseks koolipäevaks jälle midagi selga panna!

Õhtul tahaks siis lihtsalt pea padjale panna ja selja korraks lõdvaks lasta. Seksimõte käib küll korraks peast läbi, kui värskelt dushi alt tulnud mees teki alla poeb. Unelema jäädes aga äkki kuuldes käsklust: "Tõsta jalg üles!", kaob igasugune tahtmine... Mis üles? Miks üles? Milline jalg? Miks? Mida hekki? Mis ajast peale "tõsta jalg üles" eelmänguks kvalifitseerus?

1 comment:

Anonymous said...

Järgmine haugatus kõlas: "Saab või ei saa?"
irw