25 June 2011

Kuna Heidi Klum jookseb siis on minulgi staarim tunne jooksmas käia :) Eile aga sain just ennast nii kaugele, et panin jooksuriided selga, kui kärgatas äike ja vihma hakkas kallama nagu ämbrist. Mis siis ikka, tegin siis hoopis seljankat ja kisselli, sõin mõnusasti kõhu täis ja jäin ootama vihma üleminekut.

Lõpuks saingi õhtupäikeses oma tiiru metsas ära teha. Laasturada lirtsus hästi. Kahju aint, et ma ei ta eriti palju mõnusaid metsaradasid linnas. Ühes ja samas kohas ei viitsi joosta. Asfalti põlved eriti ei kannata. Eks ma siis hakkan avastama.

3 comments:

mama de montagne said...

Millisel metsarajal sa käid? Üks väga mõnus on Pirital, siis on veel Tabasalus ja mõistagi Nõmme spordikeskuses kohe mitu erinevat. Pääsküla raba omas on tore. :)

LegaalneBlond said...

Tabasalus käin. Aint et mitte seda miili, see on paksult suhu ja silmalendavaid sääski täis.Nõmmet võiks täitsa avastama mnna.

Anonymous said...

Osta korralik pehmendusega jooksususs ja su põlved naeravad asfaldil joostes. Muide, jooksusussi eluiga on 500-800km ainult, võimalik, et su suss on juba salamisi otsad andnud;)