15 September 2010

Nohuhooaeg algas

Eile algas mul nohu.

Täiesti ebasobival hetkel muidugi. Mul kõik õhtu planeeritud - juuksur ja gongiteraapia. Nohu ja vilets enesetunne ei mahtnud nendesse plaanidesse kohe kuidagi. Nii ma istusingi juuksuris, nuusates nina nii, et tatt sattus peamiselt pihku ja siis voolas alla ka mööda seda ümberpandavat kilelina. Õudne mark oli küll. Õnneks on vähemalt juuksur mul väga tore ja saime mõlemad mu äparduse üle itsitada.

Gongiteraapia puhul on hea see, et ollakse selili matil pikali. Seega tati ninast väljavoolamise võimalus oli nullilähedane. Mulle sobis.

Ja kui ma siis täna oma värske värvi ja soenguga tööle saabusin siis küsiti hoopis sekretäri käest, et kas ta on juuksuris käinud?!! Ma möönan, et minu magamatusest ja nohust loppis nägu võis varjutada mu ilusad juuksed aga ikkagi.

Siit moraal - sellise kliimaga pole mõtet juuksuri peale raha raisata.

Ja suured paljuõnned Saareblondile piigale ! Kniks ka :)

4 comments:

Liis said...

a ma huvi pärast küsiks, et kas see gongiteraapia mõjus ka kuidagi? üks mu sõber käis ja oli täitsa pettunud, et oli nagu täitsa raisatud aeg :/

ja töökaaslaste puhul ma olen juba vilunud - kui ma tahan oma uuele soengule komplimenti, siis ma küsin juba parem ise ("ma käisin juuksuris, nohh, kuidas paistab?") :P

LegaalneBlond said...

ma arvan, et gongide mõju on väga isiklik. ühele sobib üks ja teisele teine asi. kui mingi teraapia oleks universaalne, ei sobiks ta tegelt kellegile. Mulle meeldib ja minus tekitab ta uued emotsioonid ja uue ärkamise. Ja samas ei pea ma midagi paljudest teistest teraapiatest.Tuleb lihtsalt enda oma leida ja senikaua otsida, kui õige asi käes on.

mama de montagne said...

Kus seda gongiteraapiat teha saab?

Mina olen ka nõus, et pole mõtet raha raisata juuksurile... kui just erkpunaseks ei värvi et KÕIK märkavad. Meil üks töökaaslane käis 2 tundi keset tööpäeva ära ja tuli punase peaga tagasi (enne oli heleblond). Siis küll ei saa varjata, et isiklikke asju ajasid, aga vähemasti saad tähelepanu :O)

LegaalneBlond said...

Almer Jansu teeb oma stuudios :)