08 June 2010

Killukesi hommikuselt nõupidamiselt

Delikaatne probleem - töökaaslane haiseb. Kui ma pean nõupidamisel tema kõrval istuma siis on mul pärast see hais terve päev ninas. Õudne. Hais on õudne ja see ka, et ma selline snoob olen.

Nõukal lugesin Õhtulehte ja GHB ehk korgijoogi sokutamist tütarlaste kokteiliklaasidesse. Tundsin väheke muret, et kui tõenäoline variant on minul saada seda geebekat klaasi. Selle peale töökaaslane kõrvalt teatas, et mul kohe kindlasti seda muret ei teki :) Et pannakse ikka nende naiste klaasi, kellega seksida tahetakse.

8 comments:

soodoma ja gomorra said...

1. Mis hais tal on?

2. Variant üks - ütleja on lihtsalt kade. juhul, kui ta naine on. juhul, kui oli mees, siis on omakorda mitu varainti.

Variant kaks - sulle pole täna looduse poolt midagi kaasa antud:)

ilusat teisipäeva jätku!

LegaalneBlond said...

Siuke pesemata riiete ja higisegune hais. Ma kirjutan ka seda teksti praegu kirtsus ninaga.

A tolle teise töökaaslase (mehe) ütlemise pärast ma väga ei muretse. Ma olen hea meelega nõus mitteseksitav olema, kui selle tulemusel keegi mu jooki ei näpi.

JÄÄRAPLIKA: said...

Normaalsed töökaaslased sul, ma vaatan :D

mama de montagne said...

Täitsa jube. Ma töötasin kunagi ühe sellisega koos. Spetsiifiline hais. Kui oli koosolek, sättisin end võimalikult kaugele, ja kui ta minu tuppa astus, siis tegin asja kohvikusse, et saaks ka kuidagi temast eemal toimetada (kui oli vaja rääkida).

Geebeka jutt - kas sa lugesid mingit 1998 aasta lehte, kui see asi aktuaalne oli? Või on see taas hullult uudiseks kellelegi, et nii tehakse? loodetavasti siiski mitte, sest arvestades Õhtulehte, võivad nad igast asjast uudise teha...

LegaalneBlond said...

Nohh, enamus töökaaslastest on mehed, nii et pole imestada midagi :)

Nähh, geebeka jutt oli eilses Õhtulehes. :)

liis said...

Mul lähistel töötavad higi/pesematuse järele "lõhnavad" spetsialistid, kes lihtsalt on nii andekad, et väike asotsiaalsus (no kes raiskab aega triviaalsustele nagu riiete pesu, kui on vaja ARVUTUSI teha ja ANALÜÜSIDA jne) ei puhu tööandja jaoks üldse esimest viiulit ja lisaks need kolleegid, kelle riided lõhnavad kohutavalt suitsu järele ja suitsetamas armastavad nad käia ju vähemalt 1x tunnis ja siis hõljuda - suitsuhaisusaba taga - mööda kabinette ringi. Nii et mõistan Sind :( Ei saa ju öelda ka midagi ja vist oleks inetu riputada lõhnakuusekesi enda laua ümber, eks? Mina pole veel ka muud lahendust leidnud kui eemale hoidmine:(

Punapea Kroonikad said...

Variant ka selline:
Sa lihtsalt oled NIIIII palju kõrgemal igasugu tüüpidest, et neil ei tuleks isegi pähe sind vastu su tahtmist ahistada :)

soodoma ja gomorra said...

mina tean, et kunagi ühes kollektiivis liikus ringi samuti üks andekas asotsiaal, kellele lõpuks kõiki osapooli rahuldava lahendusena anti oma tuba.

ma muidugi ei tea, milline oleks lahendus, kui neid andekaid on palju. siis vist peaks andekad koonduma ühte tuppa ja andetud ning triviaalsed , nagu Liis näiteks, peaks kolima eraldi:)