29 June 2009

Minupoolne majandustoetus lõunanaabritele

Selline isu on praegu...

Lätis müüdi 3x-ga Maximas shokolaadikreemiga ekleere. Hullumaja, kui head need olid. Praegu nendele mõeldes jookseb ilanire vaikselt ja romantiliselt mööda lõuga alla. Vaat, Lätis korra ostsin mõned ekleerid (mis muidugi üllatus-üllatus kõigile autosviibijaile ilgelt hästi peale läksid) aga siis juhtus nii, et pärast 4D-kinos käimist oli mul kaks päeva süda nii paha ja üldse enam süüa ei tahtnud, ekleeridest rääkimata.

Juua ka mitte. Kuigi olin soetanud samast Maximast märkimisväärse koguse D-Lighti energiajoogiga. Muide, ka lemmik. Ma ei saa aru, miks seda Eestis ei müüda, või ma lihtsalt olen nii koba ja ei leia seda üles? Aga see eest need varud ootavad mind praegu külmkapis.. :)

Ja no ma ei saa rääkimata jätta seda, kuidas Livu veepargis tegi kokteile palja ülakehaga Läti noormees (teate ju küll, need ilusad ja hästilõhnavad) ja mina siis mõtlesin, et: Oppaaa, kui lahe oleks tema käest tellida kõigepealt "Sex on the beach" ja siis "Orgasm" (läti keeles siis Orgasms) ja teha seda kõike ilma punastamata.

Muus osas oli ka väga tore reis. Kuigi ma hakkan ilmselgelt vanaks jääma. No ei jaksa päev läbi ekskurseerida lossides ja paleedes, jõuda kell 23.00 hotelli, juba saada kerge maik voodis lebotamisest kätte, kui siis äkki on vaja ilmtingimata Riia linna peale chillima ja ööelu elama minna. Ma olen pensionär juba. Mai jaksa.

1 comment:

mama de montagne said...

Heheheheee,
see pensioka osa tuleb ikka äärmiselt tuttav ette. Minu motoks on viimasel ajal midagi taolist et "kiiresti palju ja linnuke kirja" ja siis lebotama, sest vanakesed põlved juba "annavad tunda".

Ma ei tea, kus sa Lätis käisid, aga ilmselgelt tasub sinna minna, tean ka omast kogemusest :)