13 April 2009

Munadepühadenädalavahetusekokkuvõte


Paldiskis oli päikseliselt ilus aga külm. Riskisime adrenaliini mõttes natuke oma eluga pangaääre peal kõndides. Sealses kaubamajas tegin midagi, millest ei saa rääkida, muidu äkki pean veel tagasi minema ja kinni maksma. Tore aga oli see, et kaubamaja toiduosakonnas oli ühes kärus vobla ja eelmisel päeval tähtaeg läbi saanud ja kõvasti allahinnatud sidruni D-light. No ei saanud kumbagi ostmata jätta :)

Mune põhimõtteliselt ei värvinud üldse. Hoopis tegin kapid üleliigsest kraamist tühjaks, ajasin õe varahommikul üles ja kebisime Telliskivi täikale suurt rulli kokku ajama. Enamus asju andsin ära 5 EEK-i eest ja mõne veel tasuta kah. Nõnda küll rikkaks ei saanud aga kodu on see-eest palju tühjem ja ühe näohoolitsuse GOSpas võin endale ikka teenitud raha eest lubada.

Kuna me olime Ljolikuga juba kaks päeva põhimõtteliselt ninapidi koos olnud, siis oligi parasjagu aeg taas tülli minna. Tüli kestis pühapäeva lõunani, kui saabus aeg hea söögi ja joogiga nädalavahetuse lõppu tähistada. Nigella oli just oma saate pühendanud ladina-ameerika toitudele, siis oli mul ka hull isu täidetud tortillade ja maisikrõpsude järgi. Chili con carne jäi kahjuks maitsmata, sest pott lendas tagurpidi põrandale ja pannilabidaga põrandalt kokkukaabitud toit ei tundunud enam nii ahvatlev ja rändas hoopis prügikasti. Ja niikuinii oli Sõber Emm rääkinud chili tegemise ajal ühe koleropu anekdoodi kah :)

Päris rahule võis jääda.

No comments: