13 June 2007

Olen valiv, ja mis siis.

Vahel ma ise imestan ka, millised pisiasjad mind meeste juures häirida võivad. Vaatan täiesti mööda meestest, kes seisavad trollipeatuses. Mehed, kes ei oma autot, ei ole minu meelest mingid õiged mehed. Isegi kui nad on toredad inimesed. Täiesti vihkan sokkide-plätude kooslust, kahjuks eriti suvel tihtiesinev võigas vaatepilt. Seljakotiga võivad käia kuni 25-aastased noored mehed, sealt edasi on seljakott juba naeruväärne.
Eriliselt ei kannata ma põlvedeni ulatuvaid jõlebeeže, paljude taskutega pükse. Automark on samuti tihtipeale välistav faktor – karm „ei“ fordidele, opelitele ja muudele sarnastele odavatele rahvaautodele. Võib, ma Daciat ja Kiat ei hakka mainimagi, ma üldse ei saa aru, kes sellist autot vabatahtlikult ostaks?
Nahkvestid, ninanokkimine autoroolis, hoolitsemata käed, õllekõht, vuntsid, kole tagumik, vilets auto, keskpärasus kõiges – totaalsed turn offid.

Vabandan ette, kui see jutt kedagi riivas. Ärge võtke isiklikult. Tegemist on minu probleemiga, mitte teie :)

1 comment:

karikate emand said...

Haa-haaa, möirgan naerda siin :D...

Mulle väga meeldivad inimesed, kes oma arvamuse välja lajatavad, mida iganes siis teised sellest arvavad ja seepeale teevad.

Teisest küljest - mulle väga meeldivad inimesed, kes valvavad oma juttu, ja - teades inimeste haavatavust - püüavad mitte öelda midagi halvustavat.

Mina pole ikka üldse valiv, kõik meeldib, hee... :D