15 December 2006

Vesi



Mind on algusest peale võlunud Jaapani teadlase Masaru Emoto mahukas uurimistöö, mis näitab meile kiirfotograafia abil tehtud pilte veekristallidest. Piltide abil on võimalik näha kuidas ümbritsev keskkond – muusika, sõnad, õhk, tunded jne. - mõjutab veekristallide teket. Masaru Emoto leidis, et puhtas vees, millele on öeldud või näidatud armastavaid sõnu, moodustuvad imekaunid kristallstruktuurid.

Aga te seda teate, mitu protsenti moodustab vesi inimkehast? 70%! Mina soovin, et minu kehas voolaksid samuti imekaunid kristallid.

Väga ilusaid kristalle aitab moodustada muusika. Näiteks Bachi, Beethoveni, Vivaldi, Chopini ja Mozarti teosed. Mäletan jubehästi, kuidas kuskil V klassis teatas meie muusikaõpetaja, et need õpilased, kes ei suuda klassikalist muusikat kuulata, peaksid närviarsti juurde minema. Poleks osanud arvatagi, et nüüd, 32-aastasena, kuulan ma enne magamaminekut Mozartit või siis Straussi. See imeline muusika tekitab ajus erilise seisundi, mis soodustab igati unistamist ja unistuste täideminekut.

Veekristalle lõhub aga mikrolaineahi, mobiiltelefon, hevimuusika, inetud sõnad ja vee puhastamiseks mõeldud kloor.

Kasutades ilusaid sõnu ja tundes armastust ja tänutunnet kõige elava vastu, puhastad sa järjepidevalt enda kehas ringlevat vett ja sinust saab palju parem inimene. Proovi :)


No comments: