11 September 2015

Ega keegi teine ju minu hädades süüdi pole kui .....teised!

Mul tuli äkki tahtmine ette heita. Küll need kiunatavad, kes pihta saavad :)

Nii umbes neli sõpra küsib umbes iga nädal mu käest, mida konkreetset ma ette olen võtnud, et vajalikud muudatused saaks teoks.Ülejäänud sada head sõpra küsivad umbes iga kahe nädala tagant. Näiteks ei ole mul energiat kodupilte teha, et neid kinnisvaraportaali müügikuulutuse juurde üles panna. Sest minu nägemuse kohaselt tuleb praktiliselt kogu elamine tühjaks tõsta, et pildid oleksid korrektsed ja puhtad. Kes see viitsib vaadata oma tulevase kodu piltidelt musta pesu hunnikuid, tohutut kogust mänguasju, suvalisi potte-panne köögis, ajakirjade kuhilaid jne jne.

Siit tuleb etteheide: kas KEEGIGI, kuulates mu hala sellest, et piltide tegemine on üks igavene töö ja tegemine ja seda kõike väikse lapse kõrvalt, kas keegigi on öelnud: "Kuule, võtan veini kaasa, tulen appi ja teeme ära?"

5 comments:

Sipsik said...

:D:D:D
Nii, nüüd on see välja öeldud. Nüüd on kindlasti nii mõnigi appi tulemas :)
Inimesed ei saa asjadest ise aru. Inimesed ei saa vihjetest aru. Inimestele tuleb öelda :)
Äge!

soodoma ja gomorra said...

Samas, ma täitsa siiralt usun, et vähemalt pooled neist peavad su "korrektsust ja puhtust" selles kohas lihtsalt ülepingutatult ületähtsustatuks.
Nii nagu sina ei saa ru neist, kes selliseid pilte müügiportaali välja panevad.

arvann mina.
aga põhimõteliselt on su postituses 100% õigust ja point.
möödaminnes rääkida on lihtne.

ainult ühel juhul mitte. mitte keegi ei taha kuulata ja aidata lõputult. mingi aja jooksul soovitakse näha "tulemust" või vähemalt kerget muutust. liikumist.
mul on nt üks töökaaslane. aastaid uskusin ja kuulasin. lohutasin. rääkisin. tunde. päeval ja öösiti .tänaseks olen loobunud. ühel suvalisest hetkest saab küll ja see kõik tundub mõttetu.

mama de montagne said...

Ma kull pole kursis muugi plaanidega ega ka sõber pole mitte! Aga! Mina voin appi tulla lainurgaga ;) ja punast veini on mul üle! Sest ma ausalt mõistan su muret seoses piltidega - ma täitsa vihkan neid suvalisi halvas valguses ja elaniku "kräpiga" täidetud fotosid vaadata. Pilt puhkab, kui on kaunis kõik! Akki kuna ma olen võõras inimene siis mul oleks lihtsam?
Samas olen nõus eelmise kommenteerijaga - olen ka ise näinud-tundnud-kuulanud ühte tibi, ja lõpuks olin ma tühi. Ma isegi ei suhtle temaga enam täna - mõõt sai järsku NIIIII TÄIS! Nüüd olen õppinud end säästma ja ei lase nii viimase piirini, vaid loobunviisakalt varem, kui tunnetan, et aitab.
Nii et pildistaja - sättija abi oleks sul kohe olemas!

Kata said...

oh ma just tegin pilte... õnneks tõstsin ühest kohast eest ära-klõps-asjad tagasi ja nii mitu korda :) aga maakler kelle kaudu tahame osta teist elamist enne rääkis ka mulle, et parem kui on tühjem- siis saab soovija ise kujutada ette kuidas ja mida ta paigutaks kui talle see korter sobiks :) jõudu Sulle!
PS. ära seda teise toa diivanipatja pildile jäta kui ta just korteriga uuele omanikule ei jää :D

LegaalneBlond said...

Mul nüüd ka pildid tehtud! Ainult kaks päeva läks ja üks vabatahtlik tuli suure etteheitmise peale kohale ka :)

Aitäh ↔e alati nagu pioneer esimesena kätt tõstmast ja abipakkumast! :) Kuna ma tegelikult tean herzi (aga seda kas tema minu isiku ja blogi kokku viib, ei tea) ja sina oled selline abivalmis vahva kuju siis on suur kahtlus, et me siiski satume kunagi ühe laua taha kooki sööma ja veini jooma... Kes teab, onju.

Ja aidaku mind jumal ja parimad sõbrad selles, et ma ei muutuks selleks ülitüütuks vingatsiks, kellega keegi enam tegemist teha ei taha.