28 January 2014

Kaalujutud: stiimul

Ma mõtlesin välja, mille nimel ma tahaks see 10 kilo maha rapsida. Ma tahan hirmsasti Bless This Mess Studiolt Babushka kleiti! Musta, a võibolla isegi erkkollast.  Kuid neil on mudelid enamvähem kõik XS või S suuruses ning kui muud suurust tahad siis õmmeldakse see eraldi (vist). Tahan ma jah minna peenesse stuudiosse oma XL mõõte andma :)



8 comments:

Liis said...

Neil oli äsja FB-s "sheeri ja võida" kampaania just selle kleidi võitmiseks ja kui ma üldiselt kõigist nendest käin kaarega ringi (ja kortsutan kulmu kui keegi tuttav järjepidevalt neis kampaaniates osaleb - no see kõik jookseb ju mu ajajoonele kokku) siis selles osalesin küll...
... ja ei võitnud loomulikult. :P Loobusin frustratsioonist nende lehe jälgimisest! No nii ilus kleit on... :/

Kissu said...
This comment has been removed by the author.
Maris said...

Õmblevad mängleva kergusega ka L suurust :) Ma tellisin endale ühe ulme laheda pusa ja siis UNUSTASIN ÄRA kujutad ette? Noh ja siis ostis ju keegi teine selle kohe ära muidugi. Nii, et ma teen siin kõigepealt ennem mälutrenni lisaks muule trennile ja siis julgen alles uuesti tellida.

Sipsik said...

Issand, see kollane...
Ma tahan seda!

NuhkAlbert said...

Oh issand, ma armastan Bless This Messi!

mallu said...

Tänu sinu blogile ma selle kollase kleidi omanikuks sain. Tänud :D

LegaalneBlond said...

Vedas :) Palun. Ehk ma saan ka ikka kunagi.

Anonymous said...

aga öelge nüüd ausalt - kas see kleit on ikka veel sama võluv, teades, et varsti kannavad seda tänavatel vähemalt pooled eesti naised?