22 January 2014

Каникулы в Мексике


Ma jäin seda sarja millegipärast vaatama. Ja nüüd tunnistan ausalt üles ka, et mulle meeldib :) Kohe pärast seda algav Seks ja Linn on Mehhiko puhkuse kõrval nagu lastesaade.

Mulle meeldib venelaste avatus ja julgus. Mulle meeldib, et nad räägivad suuri sõnu väärikusest ja enesest lugupidamisest aga käituvad ikkagi lapsikult või rumalalt. Mulle meeldib,kui Staff loeb Nastjale mingit imalat omatehtud luulet ja ei kaota selle juures grammigi mehelikkust.

Mulle meeldib, et osalejad on valitud ilu järgi - naised kõhnad, mehed musklis. Ja mulle meeldib, et seksi eksponeeritakse naiste kõivõimsa relvana, millega saab mehi panna tegema midaiganes.

5 comments:

Katariina said...

Ma juhtusin ka ühte osa nägema. Appi, kui naljakas! Eriti see, kui saatejuht neid siis nõnda emalikult manitses pärast.
Aga see naiste peksmine naljakas ei ole.

LegaalneBlond said...

Ei, see peksmine polnud tõesti naljakas.
Aga naljakas oli see, kui selle naisepeksja ema helistas ja tõreles pojaga ning lubas temaga enam mitte kunagi rääkida. Seda see peksja kartis küll. Et ema räägib isale, isa räägib onule, onu räägib edasi ja nii saab terve suguvõsa kurjaks. Siuke Kaukaasia värk.

Anonymous said...

Minu meelest on nad seal kõik imbekad.

asjadest

mama de montagne said...

Ma pole ise vaadanud, aga tundub, et on just sedasorti saade, mille kohta mina küsiks: "MIKS prime time eetriaega raisatakse?". Aga vastus on siin kohe olemas. Meelelahutus ja raha tuleb.
Umbes samasse kategooriasse läheb seeria Seotud. Ma saan äriliselt aru, aga see ei tähenda, et mulle meeldib :D
See on tore, et inimesed on standardse modellimõõdu järgi. Aga kahjuks ma seda ILUKS just ei tahaks nimetada. See ongi see, miks sina enda jumala OK pikkuse ja kaalu juures halvasti tunned, muide.
Naiste objektiseerimine ja tunne, et seks on ainuke, millega sa kõike saad - no kuidas on see ajurakkudega seotud? :D
Ma muidugi saan aru endiselt, et tegemist on meelelahutusega. Seega, vabandust, et end käima tõmbasin :D

LegaalneBlond said...

Ei, väga hea käimatõmbamine oli :D

Nö poliitilisest korrektsusest on asi selle saate puhul väga kaugel. Ajurakke seal ka ei näidata :) Lihtsalt nii ongi - pidu, modellid/sugutäkud ja ohtralt alkoholi. Just sellist elu ei ole mul võimalik kuskil mujal näha, kui telekast.

Kusjuures ma just ükspäev mõtlesin enda kehapildile oma peas. Suure tõenäosusega paigutaks ma ennast nagu Gok Wani saates kuskile väga paksude tüdrukute vahele. Lisaks ei ole mul kodus praegu objektiivseid täispikki peegleid ning ainsaks mõõduks on see, et mu endised riided ei mahu mulle selga või istuvad halvasti. Selle osaga pean tõesti veel tegelema.