21 December 2013

Sündimata jäänud jõuluime

Estravel sai oma FB lehel hiljuti hakkama väikese turundusliku apsakaga. Originaalis nägi see reklaam välja umbes nii, et "kus veedaksid sina oma unistuste aastavahetuse? kirjuta meile ja me teeme su unistuse teoks!"
Nagu ei või olla? Päriselt? Tormasin kohe kirjutama.

Panin kirja oma südantlõhestava loo eelmisest aastavahetusest ja mõtteis juba arutlesin, et kus ja mis ma saadud auhinnaga ikkagi teen, sest see aasta on mul vahva pidu organiseeritud ja kuskile reisile ma nüüd küll sõita ei saaks. Aga siis, vaat kus lops ja upsideizi, võttis Estravel vabanduste saatel oma suurejoonelise lubaduse tagasi ja muutis kärmelt FB reklaami. Unistused teevad nad küll teoks aga raha peab sul ikka endal olema. Selgus, et ma olin kirjutanud kurtidele kõrvadele ja pimedatele silmadele.

Siis mul hakkas oma loost kahju ja ma otsustasin ta siia postitada:

Kus ma veedaksin oma unistuste aastavahetuse?


Olen juba aastaid unistanud aastavahetusest mõnes tõelises suurlinnas. Julgelt ja suurelt unistades võiks selleks linnaks olla New York! Olen lugenud, et seal Time Square´il toimub üks maailma suuremaid uusaasta vastuvõtte. Aga miks mitte olla sel ajal näiteks Pariisis või Roomas...

Ma millegipärast usun, et selliselt, kuidas möödub su aastavahetus - selline tuleb ka uus aasta. Eelmise aastavahetusega juhtuski äpardus. Kuna ootasin viimast kuud beebit, polnud kuskile suurele peole minek mõeldav. Esiteks poleks ma sobivat kleiti leidnud ja teiseks ega hästi poleks jaksanud ka. No hea küll - plaanisime kaaslasega koduse aastavahetuse. Mitte et ma nüüd mehe peale kaebaks :) aga kõik oli sel õhtul valesti ja kõige tipuks ladistas vihma sadada ning kui me kesklinna ilutulestikku vaatama sõitsime, jäime me autoga ummikusse. Suure kõhu ja villase mantliga polnud tahtmist vihma käes linna poole jooksma hakata. Nii ma siis istusin autos ja nutsin suurest enesehaledusest. Ja minu arust läks see aastagi kuidagi haledalt ja vesiselt.

Ning sealsamas autos andsin endale ka lubaduse - annan endast alati maksimumi, et aastavahetus oleks eriline, särav, pungil headest emotsioonidest ja las õnnepisarad siis voolata! 

3 comments:

Kaur said...

"Time Squaer" on suht tilluke, sinna mingi suur üritus küll ära ei mahu.

LegaalneBlond said...

päriselt ka või :)

mama de montagne said...

Mina olen olnud Times Square'il aastavahetusel just - see oli mul to do listis ja nüüd tehtud :) Võin lahkelt kogemust jagada.
@Kaur, for real? Guugelda veits pilte, kui sa pole ise kohal käinud.