14 November 2011

Teatud halbade asjaolude kokkulangemise tõttu ei ole mul järjekordselt isiklikku sõidukit. Mis on väga-väga halb ja ma olen seda muret kurtnud kõigile, kes vähegi mind kuulata viitsivad. Kurtnud ja nuuksunud ja halanud, kuidas ma ei oska jala käia ega ühistranspordiga sõita.

Mu kaaslane on alati pakkunud mulle oma audit sõiduks. Et võtku ma ja sõitku. Aga ma väga ei taha, mulle ei meeldi suured autod. Olen nõus,kui mind sõidutatakse suure autoga aga ise rooli ei kipu. Eile aga oleks peaaegu jälle draamat saanud.

Eksabikaasa tuli lapsele järgi ja heast südamest pakkus, et kuna ta sõidab kolmeks päevaks ära, võtku ma seniks tema auto.... Mul juba rõõm südames aga äkki lõi väike häirekell peas. Mu kaaslane oli ka samal ajal kodus ja luges lehte, endal kõrvad kikkis. "Nii" arutasin mina kiirelt oma peas, "ma ei saa ju eksilt autot vastu võtta, kui ma oma kaaslaselt pole pakkumist vastu võtnud....kuidas nüüd olukorrast viisakalt välja rabeleda, nii, et hundid söönud-lambad terved?"

Ütleme nii, et naisena oli mu olukorra lahendus peaaegu perfektne. Meestemaailmas seevastu... nojahh, kolinal veega alla lahendus.

Ütlesin, et "oot, su auto on ju ka suht suur? ma ei taha suurt". "Mhmh", ütleb eks "suurem kui audi."

Saate ikka puändist aru jah? Suurem kui audi. Meestekeeles kõlas see vist umbes nii, et "mul on palju suurem kui sul".

3 comments:

mama de montagne said...

Oi naersin. Üle pika aja üks postitus, kus ma julgen kommenteerida ka :)
Aga huvitav, mis audi see siis on, et ta nii suur on?
Enamik ju tavalised sedaanid?

LegaalneBlond said...

nonoh, miks sa siis kommenteerida ei julge?

Aga minu jaoks on kõik autod suured, mis ei ole väikesed naisteautod.:))

mama de montagne said...

Ma ei tea , kuidagi oli tunne,et väga isiklikud teemad on ja et ei oska kohe midagi muud öelda kui et "I fel for you" või "wtf, kas ni hull?".

Mul on sel juhul väike naisteauto. :)