14 November 2011




Issand, ma olen eluaeg mõelnud, et kust tuleb naistele pähe idee juhul, kui nende mees miskit kõrvalt sahkerdab või jumal-jumal küll, julgeb lihtsalt suhelda mõne teise naisega, et kust tuleb see idee helistada sellele võõrale naisele?? Ja esineda mingi arupärimisega?





Mulle on kaks korda sel teemal helistatud. Ükskord jah oli põhjust ka aga teine kord tuli kõne "palju õnne" sõnumi peale. Ja isegi kui põhjust on, kle naine, suhtle palun oma mehega. See on ikka teie kahevaheline asi. See oli muidugi eriti jõhker, kui moraalitsev kõne tuli süütu sõnumi peale. Nagu mismõttes sa loed oma mehe telefoni ja arvad, et sul on luba korrale kutsuda kõiki naisi, kes sünnipäevasõnumeid saadavad?





Aga nüüd ma tean, kust nad tulevad. Nad loevad Buduaari foorumit ja saavad seal omasuguste käest "tarku" nõuandeid.


3 comments:

Peeter said...

Kas tõesti on nii raske oma telefonile automaatne lukustus peale panna? Eriti kui kodus selline mõrd on, kes asjades nuhib.

Maris said...

Ma läksin ju lollipeaga lugema seda va buduaari linki- ossa issavits- noh kus antakse ikka hagu! Kuidas mis ja kellega koosolnud mehe järgi tuleb nuhkida ja samas vastu ka kui nuhid oled ise liiderjaja vms oligi :O) see ju puhas huumorikuld seal!

LegaalneBlond said...

No ma räägin :) tuleb ikka kursis olla!