22 April 2011

Jipiiiiii


Valmistusin ühe kilo kohupiima ja 10 Ott Kiivikase pildiga tervisemunaga vaikseteks kodusteks pühadeks, kui pärast hommikust pannkoogisöömist selgus hoopis, et laps sõidab nädalavhetuseks isaga maale. Viisin siis kokkupakitud lapse isa juurde ära. Eks tuli värava peale vastu, kukemask ees :D Sellega mulle meenus, miks ta tegelt kunagi mulle ka väga meeldis...

Aga nüüd on hoopis teised ajad ja teised mehed :) Kohe sealt ära sõites lasin valla oma tumedama poole ja mõtlesin, mida kõike võiks süllekukkunud üksindusega pihta hakata. Kõigepealt sõitsin kohe poodi. Ma polnud eriti väljakskäimise outfitis a no keda huvitab. Tõstsin nahktagi krae üles ja haarasin riiulilt liitrise martini, karbi maasikaid, vahukoore ja kimbu nartsisse, et oleks ikka ilus ka.

Kohe ei raatsinud koju tulla. Ajasin oma Kuubiku kurjaks (90 kW ikkagi) ja tegin linna peal paar kiiremat ringi. Päike ei paistnud aga mul olid päiksekad khuulilt ees. Inna laulis.

Ja see oli alles pühade algus..... :)

5 comments:

Anonymous said...

keegi läheb lantima?

soodoma ja gomorra said...

Blondid on peenemad prouad, nemad kasutavad ussikesi.

LegaalneBlond said...

Keegi läheb kindlasti lantima :)

Mul on targematki oma vabadusega teha, kui meeste järel joosta :D

mama de montagne said...

Haahaa, ma küll ei tea, mis auto see Kuubik täpselt on, aga kujutasin ette mingit väiksemat sorti kerega 2 uksega autot, mida 90kW lausa lennutada laseb!

LegaalneBlond said...

just selline mu Kuubik ongi :D