17 February 2011

Muidugi on hästi kaa! :)

Lihtsalt, et need kes mind rohkem tunnevad, teavad, et vahel mul ongi siuksed suurejoonelised masendushood peal. Ja siis kõlab ainult üks minoorne vinguviiuli pala ja mitte miski, ma kordan, mitte miski ei suuda mind sel hetkel rõõmsamaks teha. Isegi mitte shokolaadikook, mida ma muide väga soovitan teha. Ja eriti hästi maitses ta mulle paar päeva pärast küpsetamist.
Retsepti leiad siit.

Täna saab teoks ka üks väike Rootsi-reis. Pole mingi kümme aastat vähemalt, kui mitte rohkem, Stockholmis käinud. Esiteks olen vältinud muidugi laevasõitu ja teiseks pole olnud soodsaid võimalusi ega kaasakutsujaid. Aga nüüd ma igatahes olen juba väikeses reisipalavikus, kuuldavasti pidavat kajutites isegi televiisor olema :) Linnaplaani (loe: h&m asukohad) sirgeldas ka sõbranna mulle paberile, nii et kõik peaks sujuma.

Parim uudis tuli aga koolist. Õudrasked koolitööd sain mõlemad "5". Superhästi. Muidugi väikest kõrvalabi kasutades aga ikkagi. Need kivid on nüüd kaelast ära.

Kui nüüd suhterindel ka kõik laabuks, oleks ju elu kohe päris ilus.

3 comments:

mama de montagne said...

Ui! Rootsi reis on igati hea mõte :) Me käisime, ja olime rõõmsad. Ma ei tea muidugi, kui raske seal see ilm taluda on, aga poes käimine peaks ju enamjaolt soojas hoidma :)
Peale H&M soovitan kja Indiskat (you can't miss it!).

soodoma ja gomorra said...

huuuuuu,mõtle, kui shokolaadikook alati rõõmsaks teeks, milline selle rõõmu tagajärg võiks olla....järgmine suur masendus:)

LegaalneBlond said...

Rootsi ilm oli suurepärane, päike ja -10 kraadi. Suisa suvi meie mõistes :) Oioioi, nüüd ei teagi kas tänada või kurjustada Indiska soovituse eest! :)) Väga armas pood oli, vaevu suutsin pooled asjad ostmata jätta. Aga ikka jäi palju raha poodi...

Shokolaadikook on õnneks viimane ravim minu meeleheite ravimite hulgas.